Κωακός όμιλος ποδηλασίας: Μετεγγραφές 2021

0
480

Χωρίς να προτρέχουμε, και αφού έχουμε πια επίσημα την ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας για τις μεταγραφές του 2021, έφτασε η ώρα να ανακοινώσουμε πως 6 αθλητές από τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩ που έτρεξαν και προσέφεραν , μέσα από την συνεργασία μας, διακρίσεις στον ιστορικό ποδηλατικό σύλλογο Π.Ο. Κω , εντάχθηκαν οριστικά στην νέα μας ομάδα τον ΚΩΑΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ .

Αυτό δεν σημαίνει ότι εδώ τελείωσε η συνεργασία με την ομάδα του Νίκου Πρέζα , με τον οποίο κοινός  στόχος και σκοπός είναι η καθιέρωση μας στην πρώτη 30αδα των σωματείων της χώρας.

Άλλα 4 μικρά παιδιά ήρθαν από τον ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟ μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα αγωνίστηκα δρώμενα, ελπίζοντας σε μια αναγέννηση τους καθώς σε αυτή την ηλικία τα παιδιά που στερούνται κινήτρων δύσκολα παραμένουν στο χώρο.

Επίσης ήρθαν και 3 μεγάλα παιδιά από ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ, Π.Ο. Κω και Πήγασο Ξάνθης όπως φαίνονται αναλυτικά στον αντίστοιχο πίνακα μετεγγραφών με αριθμό κατάταξης 10, 11, 12.

Τέλος έγιναν κάποιες σημαντικές προσθήκες νέων χορηγών κάποιοι από τους οποίους προσφέρθηκαν από μόνοι τους να έρθουν κοντά μας, καθώς πάγια τακτική μας είναι να μην ενοχλούμε (προσεγγίζουμε) χορηγούς από αλλά σωματεία, πράγμα το οποίο αποτελεί άγραφο κανόνα μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζουν το άθλημα.

Καλωσορίζουμε λοιπόν:

Την εταιρία κατασκευής σκαφών RAFNAR HELLAS MARITIME

Το κατάστημα JUMBO ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ

Το ροδιακό κατάστημα ποδηλάτων WHEELS BIKE SHOP

 

Ενώ ευχαριστούμε, για την συνέχεια της αγαστής  συνεργασίας μας τους:

BLUE STAR FERRIES

ARCHON YACHITING and YACHT MANAGEMENT

SKIPPER CAFE BISTRO

PERGAMINOS CARS

ZAMAN FU

SERNIKOS BIKES

 

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή επάνοδο στην κανονικότητα, μια δυνατή αγωνιστική χρόνια, και ασφαλείς τερματισμούς για όλους τους αθλητές.

 

Για το 2021 έχουμε προγραμματίσει την διοργάνωση 5 αγώνων στο νησί της Κω , ενώ πρόθεση μας είναι, αν δεν προκύψουν απρόοπτα λόγο της πανδημίας, να λάβουν μέρος και κάποιοι αθλητές που  έχουν σαν στόχο να συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα ΜΤΒ δρόμου και πίστας.

 

Έχοντας μια εικόνα της δυναμικότητας της ομάδας μας από τα περσινά αποτελέσματα, από την δυναμικότητα των μεταγραφών αλλά και των νέων αθλητών μας, θέτουμε στόχους υψηλούς σε σχέση με την ηλικία μας ως όμιλος.

Κύριος στόχος μας παραμένει η εξέλιξη των παιδιών σε δυναμικές προσωπικότητες μέσα από τον αθλητισμό, η επαφή με τη φύση και το παιχνίδι, η κοινωνικοποίηση και η πειθαρχία, όπως και η οδική παιδεία. Στην συνέχεια και με γνώμονα το αγωνιστικό μέρος, στόχος είναι η συμμετοχή των περισσότερων αθλητών πια σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, κυρίως έξω από τα στενά όρια του νησιού αλλά και των Δωδεκανήσων.

 

 

Καλή Χρονιά σε όλους! Με Υγεία και Ευτυχία στις οικογένειες σας!!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΩΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ