ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της βελτίωσης των εγκαταστάσεων του παλαιού σταδίου «Ανταγόρας»

14
1543

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Θέμα: Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της βελτίωσης των εγκαταστάσεων του παλαιού σταδίου «Ανταγόρας.

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της βελτίωσης των εγκαταστάσεων του παλαιού σταδίου «Ανταγορας», το οποίο εκτελεί η ανάδοχος εταιρεία «Σταμάτης Λινάρδος και ΣΙΑ ΕΕ».

Κατά την επίσκεψη μας στο χώρο των εργασιών συνομιλήσαμε με τον υπεύθυνο του εργοταξίου κ. Λινάρδο Βαλέριο, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών από την αρχή του έργου και μας παρουσίασε τις  επιμέρους εργασίες που εκτελούνται αυτήν την στιγμή, επιγραμματικά να αναφέρουμε τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί και αυτές που είναι σε φάση ολοκλήρωσης: καθαίρεση υφιστάμενου ανοιχτού καναλιού απορροής ομβρίων και κατασκευή νέου μεγαλύτερης χωρητικότητας περιμετρικά του γηπέδου, καθαίρεση υφιστάμενου τοιχίου πάνω από τις κερκίδες της οδού Αρτεμισίας, καθαίρεση των παλαιών επιχρισματων και κατασκευή νέων, εξωτερικά του τοιχίου των κερκίδων της οδού Αρτεμισίας, επισκευή ρηγματώσεων συντήρηση ενανθρωμένου οπλισμού  και ανακαίνιση συνολικά της επιφάνειας των κερκίδων, καθαρισμός παλαιών αποθηκών, καθαίρεση επιχρισμάτων και κατασκευή νέων στο κτήριο των εξωτερικών τουαλετών και της όψης των αποδυτηρίων, καθαίρεση του οικίσκου διαιτητών και αποκομιδή όλων των προϊόντων καθαίρεσης.

Οι εργασίες συνεχίζονται με έντονο ρυθμό και όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας » Ο στόχος είναι να παραδοθεί το έργο ταχύτερα από τον συμβατικό χρόνο.
Θα είμαστε επί το έργο ώστε να καταγράφουμε την πρόοδο και να σας ενημερώνουμε.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

      • Στο καρναβαλικο εργαστηρι Πατρων…
        εκει ξερουν απο καρναβαλια…
        θα μας κοστισει λιγο παραπανω λογω αποστασεως αλλα χαλαλι του……χεχεχχεχεχε!!!

        • Εσενα ψιτ… το αχ νησακι και ολα τα πληρωμενα καρακολια του πρωην, σας εκανε καρναβαλια του ριο της βραζιλιας, ο δημαρχος. Μεσα σε τρεις μηνες εκανε πληρη συνδυασμο, και πηρε 62%. Καταλαβες μαιμουνα ψιτ…????

        • Αντιμαχειτη με τα πολλα ονοματα…
          ασε μας τα ειπες πολλες φορες αυτα!!
          Πες μας λοιπον αφου το παιζεις εξυπνο ΝΟΥΜΕΡΟ..πως μεταφραζεις το 62% σε ψηφους…και την ΚΑΘΑΡΗ διαφορα σε ψηφους…οχι το ποσοστο της Ρουφα!!!
          περιμενω…

        • Τι είπες ρε μπούγιο;;;
          Μιας εσυ ο πληρωμένα ρουφιάνος;;;
          Τουλάχιστον να ήσουν έξυπνος…βαθυστόχαστος…επιχειρηματολογος…αποδοτικός υπάλληλος…
          Τίποτα από όλα αυτά!!!
          ///λακας είσαι λεβέντη μου…//λακας!!!!

  1. Δηλαδή τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο;Το Πάσχα;Αυτό να μας πήρε ,γιατί μπορεί να προχωράει αλλά να μην φτάνει.Δεν θα ρωτήσω που βρέθηκαν τα λεφτά.Δεν τα μαζέψατε εσείς προφανώς .Το νησί και οι κάτοικοι του έχουν λύσει ολα τα αλλά προβλήματα ειδικά τώρα και έμεινε αυτό.Απλά να ξεχρεώσει ρουσφέτια ο δήμαρχος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ