Παράδοση πλαστικών καθισμάτων για το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας

2
890

Παράδοση πλαστικών καθισμάτων για το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου  Καρδάμαινας.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, παραδόθηκαν σήμερα το πρωί στην δημοτική κοινότητα της Καρδάμαινας πλαστικά καθίσματα τα οποία θα τοποθετηθούν στις κερκίδες του ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Η αγαστή συνεργασία του ΔΟΠΑΒΣ Κω με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων, έχει ως κοινό στόχο την ανανέωση των αθλητικών υποδομών μέσω της οποίας θα επιτευχθεί  η ανάπτυξη και  προαγωγή του αθλητισμού σε όλο το νησί.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πλαστικές καρέκλες βάλατε στο γήπεδο και το ονομάζετε αγαστή συνεργασία. δεν μπορεί, κάποιο ίχνος αξιοπρέπειας θα σας έχει μείνει για να μην γράφετε μπούρδες! εσάς ψήφισα;;; δεν σας αναγνωρίζω ρε παιδιά! κρίμα…..

    • Προφανώς καλέ μου φίλε δεν ενημερώνεστε για τις συνεχείς παρεμβάσεις που γίνονται και έχουν ήδη δρομολογηθεί να γίνουν σε πολλούς αθλητικούς χώρους. Τοποθέτηση νέου παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο, 180000 ευρώ για ανακαίνιση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Ανταγόρας, συντηρήσεις των γηπέδων, 400 χιλιάδες ευρώ για νέο ταρτάν και νέους προβολείς στο στάδιο της Κω, τοποθέτηση νέου συνθετικού τάπητα στο Ζηπάρι… έπεται συνέχεια….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ