Ολοκληρώθηκε η περιοδεία της ΕΟΠΕ στην Κω & τα Δωδεκάνησα

0
65

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το κλιμάκιο της ΕΟΠΕ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στα Δωδεκάνησα μετά από πρόσκληση της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, ο ταμίας και Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης επισκέφτηκαν το νησί μας.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων περιελάμβανε την παρουσία του κλιμακίου στο 2ο δημοτικό σχολείο της πόλης μας, όπου έγινε παρουσίαση του παιχνιδιού του βόλεϊ σε μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων, ενώ το απόγευμα το κλιμάκιο βρέθηκε στις προπονήσεις των αγοριών και των νεανίδων του συλλόγου μας.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης παρακολούθησαν τις προπονήσεις των παιδιών, μίλησαν μαζί τους και τους διαβεβαίωσαν ότι η προσπάθεια τους παρακολουθείται από την Ομοσπονδία. Ζήτησαν από τους αθλητές και τις αθλήτριες να συνεχίσουν να ασχολούνται με το βόλεϊ και υποσχέθηκαν ότι η ΕΟΠΕ θα βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια που κάνουν.

FINAL 4 κυπέλλου Δωδεκανήσου

Στη Ρόδο ταξιδεύει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου το ανδρικό μας τμήμα στο βόλεϊ για να συμμετάσχει στο final 4 του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ομάδα της Φλόγας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20.00και θα καλυφθεί με live streaming.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Ημερομηνία

Ώρα

Γήπεδο

Ομάδες

Α΄ Ημιτελικός

Σαβ,31 Οκτ

17:30

Βενετόκλειο

ΠΑΟΚ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Β΄ Ημιτελικός

Σαβ,31 Οκτ

20:00

Βενετόκλειο ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ

ΦΛΟΓΑ

Τελικός

Κυρ 1 Νοεμ.

13:00

Νικητής  Α΄Ημιτ.

Νικητής  Β΄ Ημιτ.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε την προσπάθεια της ομάδας μας στον ημιτελικό.

https://facebook.com/events/s/final-four-%CE%BA%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CE%BB/672545033447499/?ti=icl

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ