Στην Κω την Τρίτη κλιμάκιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης – Επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό – Παρακολούθηση προπόνησης ΑΟ Αθλοπαιδιών

0
371

Στη Ρόδο βρέθηκε κλιμάκιο της Ε.Ο.ΠΕ., προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις από τις ακαδημίες συλλόγων του νησιού, να επισκεφτεί σχολεία και να συνομιλήσει με καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μετά από πρόσκληση της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, ο ταμίας και Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης βρέθηκαν την Παρασκευή 23/10 στη πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και παρακολούθησαν προπονήσεις σωματείων, ενώ βρέθηκαν και σε σχολεία.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της Ομοσπονδίας επισκέφθηκε τις ακαδημίες των σωματείων του Φοίνικα Ρόδου, της Τελχινίδας, του Ροδίων Άθλησις και του Διαγόρα. Το 2ο Δημοτικό Ρόδου και το Δημοτικό στη περιοχή Παστίδα είχαν την τιμητική τους στις επισκέψεις της Ε.Ο.ΠΕ. και στη συνέχεια οι Καβαλλιεράκης, Γκούντας και Ντόζης παρέδωσαν σεμινάριο στους καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επόμενος σταθμός για το κλιμάκιο της Ε.Ο.ΠΕ. ήταν το Καστελόριζο, όπου συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Καστελόριζου, ενώ παρέδωσαν αθλητικό υλικό (φιλέ και μπάλες) στο σχολείο του νησιού.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη του κλιμακίου στο νησί της Κω, καθώς την Τρίτη το πρωί θα επισκεφτούν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κω, ενώ το μεσημέρι θα παρακολουθήσουν την προπόνηση του εφηβικού-παιδικού του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω. Το κλιμάκιο της Ε.Ο.ΠΕ. θα αναχωρήσει από το νησί μας την Τρίτη το απόγευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ