Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα MTB στη Ρόδο – Ευχαριστήριο

0
357

 ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MTB ΣΤΗ ΡΟΔΟ

 

  Η τοπική επιτροπή ποδηλασίας Δωδεκανήσου διοργάνωσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στον Άγιο Σουλά Ρόδου, το περιφερειακό πρωτάθλημα MTB Δωδεκανήσου με μεγάλη επιτυχία, και μεγάλη συμμετοχή με 108 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

 

 Ο Κωακός όμιλος ποδηλασίας συμμετείχε με 13 αθλητές εκ των οποίον οι τέσσερις ανήκουν αγωνιστικά στον Π.Ο Κω.

 Το σύνολο των αθλητών μας, αγωνίστηκε σε  4 κατηγορίες και κατάφερε να έχει νικήτρια, στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια, την  Ντρίτση Χριστίνα  που είναι η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου για το 2020 με δεύτερη την επίσης δικιά μας Αλευράκη Αγγελική. Οι δύο μικρές αθλήτριες , ξεκίνησαν τον αγώνα από την αρχή πολύ δυνατά συνεργάστηκαν και τις 8 στροφές και πέρασαν την γραμμή  του τερματισμού  αγκαλιά.

 

Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, έντονη ήταν η παρουσία των μικρών μας, αφού με τέσσερις αθλητές καταφέραμε 3 θέσεις στην πρώτη 6αδα με 3ο τον Καραμέτση Κωνσταντίνο,4ο τον Παπαϊωάννου Μανώλη και 5ο τον Παπαμαργαρίτη Χρηστό, ενώ λίγο πίσω ήταν ο Πάνης Χάρης  στον πρώτο του αγώνα.

 

Στα Μίνι μεγάλα αγόρια, η άψογη συνεργασία των παιδιών κατάφερε να  ξεκολλήσουν 4 αθλητές εκ των οποίων οι δύο από την ομάδα μας, που τελικά κατέκτησαν και τα δύο μετάλλια:

2ος ο Αλευράκης Γιάννης

3ος ο Χόνδρος Νικόλαος

 

Ενώ στην πρώτη δεκάδα ακολούθησαν ο Κώστογλου Δημήτρης που βοήθησε τους δύο παραπάνω  και ο Κωστογλάκης Νικόλας στον πρώτο του αγώνα.

 

Στην κατηγορία παίδων, ο Κιοτσέογλου Αλής στον πρώτο του αγώνα MTB έμεινε 2ος και πολλά υποσχόμενος πίσω από τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδας Σαββάκη από το Ροδήλιο Ρόδου. Ενώ και ο Κάππας Ιωάννης στον  πρώτο του αγώνα τερμάτισε 6ος.

 

 

 

Μεγάλη η ευθύνη, απέναντι σε γονείς και χορηγούς, αφού για άλλη μια φορά, η όλη μετακίνηση καλύφθηκε από τις χορηγίες.  Μεγάλη και η χαρά από  τα παιδιά, για εμάς, αφού καταφέραμε να έχουμε 13 μικρούς έως πολύ μικρούς αθλητές σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα.

 

Οφείλουμε λοιπόν , άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φετινή μας συνεργασία:

 

 Στην BLUE STAR FERRIES

ARCHON YACHITING and YACHT MANAGEMENT    Πέπος Ριτσιάρδης

SERNIKOS BIKES   Ευστράτιος Σερνικός

Φιλοσοφίες Καφφέ

Pergaminos cars   Απόστολος Περγαμηνός

BERTO LUCCI

Skipper Cafe bistro restaurant   Αντώνης Ντρίτσης

Zaman fu cafe   Χασάν Σακκίογλου

 

Επίσης να ευχαριστήσουμε  προσωπικά , τον κύριο ΓΙΆΝΝΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ για την μεταφορά των ποδηλάτων από την Ρόδο στον χώρο  του αγώνα και την επιστροφή τους στο πλοίο.

 

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους τους, που καλύπτουν με εξαίρετο  επαγγελματισμό, όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ