ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο μεγάλος τελικός 5×5 . Η ομάδα των Νερατζούρι ήταν η μεγάλη νικήτρια του καλοκαιρινού τουρνουά των αδερφών Καΐσερλη

0
838

Ο μεγάλος τελικός 5×5 . Η ομάδα των Νερατζούρι ήταν η μεγάλη νικήτρια του καλοκαιρινού τουρνουά των αδερφών Καΐσερλη αφού επικράτησε με 7-2 των Αναγεννημένων

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Η ομάδα των Νερατζούρι ήταν η μεγάλη νικήτρια του καλοκαιρινού τουρνουά των αδερφών Καΐσερλη αφού επικράτησε με 7-2 των Αναγεννημένων.
Ο Γιάννης Κουρζής ξεκίνησε ιδανικά το ματς αφού με δικό του χατ – τρικ η ομάδα του πήρε προβάδισμα με 3-0 για να μειώσει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρος ο Νίκος Θεοδώρου σε 3-1.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Αναγεννημένων προσπάθησε στο ξεκίνημα να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς αλλά δεν τα κατάφερε με τους Νερατζούρι να κάνουν το 4-1 με τον Χιούσι για να πάρει σειρά ο Σοφιανός ο οποίος με δύο δικά του τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1.
Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν το τελικό σκορ με τον Σολλάκου με δυνατό σουτ να διαμορφώνει το 7-2.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Πέτρος Καΐσερλης και Γιώργος Θεοδώρου.
Οι συνθέσεις
Νερατζούρι (προπονητής Κώστας Καΐσερλης. Πέτκος Βασίλης, Ξενοφών Αναστασιάδης, Διονύσης Σοφιανός, Έντρι Σολλάκου, Βασίλης Πρέκας, Γιάννης Κουρζής, Ντάνι Χασμπάλα, Μίκλο Χιούσι.
Αναγεννημένοι: Χατζηβασίλης Γιάννης, Θεοδώρου Νίκος, Κεφαλιανός Γιάννης, Γεροβασίλης Γιώργος, Χρήστος Ρήγας, Βογιατζής Θανάσης, Θεοδώρου Γιώργος, Λευτέρης Νομικός.
MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Γιάννης Κουρζής.
MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Δήμος Καραγιάννης που αγωνίστηκε με την ομάδα του γιου του.
Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής έκανε τις απονομές στους ποδοσφαιριστές των δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού.
Τα δώρα των νικητών ήταν προσφορά του καταστήματος E-Service.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ