ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ: Έναρξη συνεργασίας με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Άννα Μήλιου

0
398
Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, στην προσπάθεια της συνεχούς αναβάθμισης του συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Άννα Μήλιου.
Η Άννα Μήλιου κατάγεται από την Αθήνα είναι 24 ετών και έχει αποφοιτήσει με Άριστα από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση.
Είναι κάτοχος τίτλων σπουδών:
«Διαπαιδαγώγηση στην Σχολική Ηλικία».
«Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και Σύγχρονες Μέθοδοι Αγωγής και Φροντίδας.
Στο παρελθόν έχει εργαστεί με επιτυχία ως προπονήτρια καλαθοσφαίρισης σε τμήματα προσχολικής ηλικίας στους συλλόγους ΓΑΣ Κομοτηνής και Λεύκιππου Ξάνθης.
Επίσης έχει εργαστεί για 3 περιόδους στις αθλητικές κατασκηνώσεις του Sportscamp στο Λουτράκι καθώς και ως Γυμνάστρια σε παιδία Προσχολικής Ηλικίας σε Συνεργασία με την »Sweetraining», στο Παιδικό Σταθμό »Η Χωρά του Ποτέ» στο Μαρούσι και ως
Γυμνάστρια σε παιδία Βρεφικής και Προσχολικής Ηλικίας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης »My playce» , Νέα Ερυθραία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ως αθλήτρια η Άννα Μήλιου έχει κατακτήσει:
Την 1η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με την ομάδα του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων στην Κοζάνη και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με την ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.
Η Άννα Μήλιου αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στα τμήματα προσχολικής ηλικίας αλλά και πολύτιμη βοήθεια στη γενικότερη λειτουργία του Συλλόγου μας.
Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ