ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ποδοσφαιρική ομάδα στη Μεσσηνία παρουσίασε τον νέο παίκτη της πάνω σε άλογο με τόξο!

0
89

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Μεσσηνίας έκανε την παρουσίαση της χρονιάς, για τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας, με ένα video έκπληξη που το δείχνει κυριολεκτικά καβάλα σε άλογο.

Πρόκειται για την ομάδα Κυπάρισσος που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Μεσσηνίας, με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βασιλόπουλο να είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα.

Ο Κυπάρισσος με αυτήν την νέα πρωτότυπη παρουσίαση του νέου της “άσου”, ο οποίος χρησιμοποιεί στο video κι ένα τόξο, πετυχαίνοντας το… στόχο της ομάδας του.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου κάνει λόγο για ένεση εμπειρίας με την προσθήκη του πολύπειρου άσου, ωστόσο αυτό που κλέβει… την παράσταση είναι ο εκκωφαντικός τρόπος καλωσορίσματος με τον ποδοσφαιριστή να ιππεύει το άλογο του και να σημαδεύει με το τόξο!

Ο παραλληλισμός με το τραγούδι της ομάδας και το μυθολογικό πρόσωπο της αρχαιότητας προσδίδει μια ξεχωριστή αίγλη και παράλληλα αποθεώνει τον ρομαντισμό και την αγνότητα που τόσο ανάγκη έχει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Το νεοσύστατο συγκρότημα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εκτός αγωνιστικών χώρων και αναμένει με την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής ώστε να λάβει το βάφτισμα του πυρός στα μεσσηνιακά γήπεδα.

Τα «ελάφια» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 2 του Σεπτέμβρη με το πρώτο ραντεβού να έχει οριστεί στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου και θα γίνει η διανομή στο ολοκαίνουργιο αθλητικό υλικό.     

                   

                          

Πηγή – πληροφορίες: https://www.taklin.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ