Π.Ο ΚΩ :Μεγάλη η προσφορά του στην ανάπτυξη της ποδηλασίας στο νησί

1
137

Π.Ο ΚΩ : ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΉ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΓΟΝΕΊΣ ΑΘΛΗΤΏΝ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑΣ: Η ΠΟΔΗΛΑΣΊΑ ΣΥΜΒΑΛΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΉ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ.Ό Ποδηλατικός Όμιλος της Κω έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ανάπτυξη και την πρόοδο

της ποδηλασίας στην Κω αλλά και στα Δωδεκάνησα.

Συμμετοχές σε αγώνες και κατακτήσεις πολλών διακρίσεων και φυσικά αρωγός σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της ποδηλασίας που έχουν διεξαχθεί στο νησί του Ιπποκράτη.

Οι προοπτικές μεγάλες για τους αθλητές και τους προπονητές τους, οι κύριοι Ανδρέας Κλημεντος και Γιώργος Διοτης που καθημερινά πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Οι γονείς των παιδιών είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την γενική φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι που καλλιεργεί με εξαιρετική επιτυχία ο Ποδηλατικός Όμιλος της Κω. Τονίζουν τη σημασία της ποδηλασίας ως άθλημα στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της Ψυχοκινητικής ανάπτυξης των παιδιών ειδικά και για παιδιά με ειδικές αρετές και ικανότητες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. παιδια πραγματικα ευτυχισμενα με αυτο που κανουν μεσα σε μια πολυ μεγαλη αγκαλια Ευχαριστουμε γι αυτο που κανει ο ΠΟΚ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ