ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εργασίες αποκατάστασης στο ταρτάν του σταδίου Ανταγόρας Κω

6
1382

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργου

ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΑΔΊΟΥ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Η εταιρεία ΑΘΛΟΔΟΜΗ ΟΕ πραγματοποίησε το Σάββατο εργασίες αποκατάστασης στο Ταρταν του σταδίου Ανταγορας.

Συγκεκριμένα έγινε απομάκρυνση κατεστραμμένου ελαστικού τάπητα από 40 σημεία που βρίσκονταν διασπαρτα στους 6 διαδρόμους που αφορούν τις ευθείες που έχουν κατεύθυνση προς τον τερματισμό των δρομικων αγωνισμάτων.

Μετά έγινε επάλειψη της ειδικής κόλλας και τοποθέτηση υλικού Ταρταν,με το οποίο έγινε επικάλυψη όλων των σημείων που ήταν κενά και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού των αθλητών.

Η εταιρεία ΑΘΛΟΔΟΜΗ ΟΕ πραγματοποίησε αφιλοκερδώς όλες τις εργασίες καθώς και την προμήθεια των υλικών.

Θερμές ευχαριστίες για μια ακόμη φορά στην εταιρεία που έχει κατ’ επανάληψη δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο στην αθλητιωσα νεολαία της Κω.

Ό ελαστικος ταπητας (Ταρταν) τοποθετήθηκε τον Ιούλιο του 1998 ενόψει της τέλεσης των Αιγαιοπελαγιτικων Αγώνων Στίβου στην Κω, επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Καισερλη.

Έκτοτε έχουν πραγματοποιηθεί επί μέρους παρεμβάσεις για την συντήρηση του ελαστικού τάπητα.

Ό χρόνος των 22 ετών συνεχούς χρήσης και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες ζέστη, βροχή και κρύο έχει επιφέρει μεγάλη φθορά στην ποιότητα του ελαστικού τάπητα.

Θεωρώ ότι η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Κω για το έργο:» Αποκατάσταση στίβου και ηλεκτροφωτισμου στο νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ » προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, θα δώσει νέα πνοή και ώθηση στον αθλητισμό της Κω και της Δωδεκανήσου ώς αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κυρίου Γιώργου Χατζημαρκου, του Επαρχου Κω κυρίου Γιάννη Καμπάνη, του Δημάρχου Κω κυρίου Θεοδόση Νικηταρά ,του εντεταλμενου αθλητισμού περιφερειακού συμβούλου κυρίου Νικολαου Νικολη ,του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Κω κυρίου Παναγιώτη Χατζηχριστοφη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και αθλητισμού κυρίας Σέβης Βλάχου.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιες εργασιες ? που κοβουν τα φουσκωμενα και φθαρμενα σημεια? Το ταρταν ειναι σαν τσιμεντο θελει αλλαγη για να ειναι μαλακο και να αποφευγονται οι κραδασμοι στους αθλητες και να μην επιβαρυνονται τα γονατα η μεση κτλ .. ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ Α Λ Λ Α Γ Η ΟΧΙ ΣΤΑΜΠΑΛΕΜΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ κυριοι του ΔΟΠΑΒΣ μην κοροιδευετε τον κοσμο..

    • Η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Κω για το έργο:» Αποκατάσταση στίβου και ηλεκτροφωτισμου στο νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ » προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

    • Μιλάμε για μια επισκευή που προσέφερε η εταιρεία αφιλοκερδώς χωρίς έξοδα για τον δήμο.
      Σίγουρα η αλλαγή θα ήταν καλύτερη μετά από 22 χρόνια συνεχούς χρήσης.
      Αν εκτός από λόγια κάνεις και έργα μπορείς να προσφερθείς εσύ για να πληρώσεις την αντικατάσταση.

  2. Συγχαρητήρια στον φίλο Στέργιο, ήταν μια αναγκαία παρέμβαση για το ταρταν του σταδίου της Κω. Διαβάζοντας το κείμενο μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ο οποιοδήποτε ότι γίνεται αναλυτική παρουσίαση του προβλήματος που υπάρχει στον ελαστικό τάπητα λόγω της παλαιότητας του. Παράλληλα ενημερωθήκαμε για την χρηματοδότηση και για την ολική αντικατάσταση του. Μπράβο στους ιθύνοντες του δήμου και της περιφέρειας και φυσικά στους φιλους εργαζόμενους του Ανταγορας που το συντηρούν και το προσέχουν.

  3. Πάλι καλά που υπάρχουν σε αυτούς τους καιρους της αφραγκίας άνθρωποι που προσφέρουν και με ατομική εργασία και με υλικά (φράγκα). Να ναι καλά τα παιδιά.

  4. Το Ταρταν θελει αλλαγή! Μετά από 22 χρόνια κλεινουν τις λακκούβες λεει. Και αφιλοκερδώς. Ενας Δήμος θεατής στα προβλήματα του νησιού. Ενας χρονος πέρασε ακομα 3 έμειναν. Εχουμε να δούμε πολλα ακομα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ