ΠΑΟΚ Κω: Τι κατάφερε τελικά να πετύχει η ΕΠΣ Ρόδου με την πολυδιαφημισμένη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της 9/6/2020;

2
496

Ποδοσφαιρικος Αθλητικος Όμιλος Κω

Αρ. Πρωτοκόλου71

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ προς ΕΠΣΔ &ΜΜΕ

 

Τι κατάφερε τελικά να πετύχει η ΕΠΣ Ρόδου με την πολυδιαφημισμένη απόφαση της  Εκτελεστικής Επιτροπής της 9/6/2020?

1)η Απόφαση που ελήφθη στερείται αιτιολογημένου σκεπτικού για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και την Ανάπτυξη του!

2) Επικυρώθηκαν λοιπόν μεν οι βαθμολογίες ως έχουν, και με πρόσχημα την διαμορφωμένη κατάσταση λόγω της πανδημίας, και υποκύπτοντας στις  πιέσεις, δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα από την Α΄κατηγορία!

3) Με αστεία  μαθηματικά τερτίπια  αυθαίρετα και χωρίς σχεδιασμό, προβιβάζει με προφανή σκοπιμότητα ομάδες μόνο από τους όμίλους Β΄ κατηγορίας Ρόδου για να μειωθούν οι μετακινήσεις των ομάδων της Ρόδου στην Α΄ κατηγορία! Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα:  -Γιατί στην αναδιάρθρωση προβιβάζονται ομάδες μόνο από τους όμίλους Β΄κατηγορίας Ρόδου?

4)Υποβαθμίζει περαιτέρω τον όμιλο Β΄Κατηγορίας Νήσων, καθώς η διεξαγωγή ενός αξιοπρεπούς πρωταθλήματος επαφίεται στην συμμετοχή όσων ομάδων αναγνωριστούν ή “επαναδραστηριοποιηθούν” ως την ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής όπως χαρακτηριστικά αναφέρει! -Τι πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με 5 ομάδες?

5)Ανατρέπει ακόμα και την άποψη που διατυπώθηκε εδώ στα τοπικά MEDIAαπό τον κο Ψέλλα (ο μόνος που μαζί με τον κο Φωταρά εχουν σαφή εικόνα της κατάστασης στα νησιά) περί ομίλου Νήσων η οποία από ότι φαίνεται παράπεσε στην συνεδρίαση της Ε.Ε!

Λυπούμαστε πραγματικά που ομάδες από το Βόρειο Συγκρότημα με γνώμονα μόνο το κοντοπρόθεσμο  στενό τους συμφέρον σαμπόταραν ουσιαστικά την πρόταση για   κατηγορία νήσων!

Μα  η συνεχιζόμενη  υποβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και η αντιμετώπιση των ομάδων του Βορείου Συγκροτήματος ως «παρακατιανών», μαζί με τα οικονομικά προβλήματα(κόψιμο επιχορηγήσεων από ΕΠΟ-ΓΓΑ ,Η μη θέσπιση του Μεταφορικού ισοδύναμου για τις ομάδες),  είναι υπεύθυνη που πάνω από  8 ποδοσφαιρικά σωματεία  του Βορείου Συγκροτήματος διέκοψαν την λειτουργία τους τα τελευταία 20 χρόνια!

Η Ύπαρξη ομάδων στα νησιά είναι σημαντική για την κοινωνία και την νεολαία, και  βοηθάει την νεολαία να κοινωνικοποιηθεί, και να αποφύγει καταστάσεις που απεύχεται κάθε γονιός!

 

 

 

 

 

 

Θεωρούμε πως η Ε.Ε πρέπει να ξαναδεί το θέμα σοβαρά και με διορατικότητα σε πραγματιστική βάση σε νέα συνεδρίαση!

Να  επανέλθει η πρόταση Ψέλλα για Όμιλο Νήσων

Και αν παραμείνει η απόφαση  ως έχει :

Καταθέτουμε και την πρόταση μας για ενοποιημένη Β΄ Κατηγορία σε 2 ομίλους των 12 τουλάχιστον ομάδων!

Σε πρωταθλήματα παρωδία πολλαπλών γύρων με ελάχιστες ομάδες θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά αν θα συμμετέχουμε!

Επίσης θεωρούμε επιβεβλημένη την οικονομική ενίσχυση όλων των σωματείων για τις μετακινήσεις τους, με πόρους της περιφέρειας της ΕΠΟ και της ΓΓΑ

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για τον ΠΑΟΚ ΚΩ:

ΖΟΓΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ          ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αν σας ανεβαζαν και εσας θα πηγενατε 10 ταξιδια ροδο?
    Η θελετε να ανεβειτε α κατ ετσι αυτοματα και να υποβαθμιστει η α κατ?
    Ομαδες που δουλευουν επαγγελματικα και κανουν πρωταθλητισμο και δινουν ενα καρο λεφτα απο ροδο και κω να παιζουν με ομαδες χαμηλης δυναμικοτητας? Και δεν κατηγορω τις μικρες ομαδες γιατι αυτες ειναι οι αιμοδοτες των μεγαλων αλλα οχι ολοι σε ενα τσουβαλι.

  2. Oποιος θέλει να έχει άποψη περί του θέματος να γράφει το όνομα του,
    Η δική μας ομάδα έχει ανέβει 2 φορές μέσα στο γήπεδοκαι όχι με χάρες και παρακάλια! και της κλέψανε την άνοδο στήνοντας παιχνίδια την τελευταία αγωνιστική ή αλλάζοντας τον διαιτητή που ερχόταν από Ρόδο
    Είναι η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα που δουλεύει σοβαρά και η μόνη ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα αναγνωρισμένη από την ΓΓΑ!(με Αθλητική αναγνώριση!) Σου φαίνεται σωστό να επικυρώνουν τις βαθμολογίες, και μετά να σώζουν αυτούς που ήταν ήδη πεσμένοις από τον πρώτο γύρο? Και το μάτι σου είναι μικρό, και όχι ο ΠΑΟΚ ΚΩ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ