Νικόλας Μανιάς: Από τον Καλυμνιακό στο Ντάργουιν και ανοίγει φτερά για την Μπαρτσελόνα

0
356

Το δημοσίευμα μιας ομογενειακής εφημερίδας, για τον νεαρό Καλύμνιο Νικόλα Μανιά, που διαπρέπει στο ποδόσφαιρο στην Αυστραλία και ετοιμάζεται να ενταχθεί στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, είναι μια αισιόδοξη είδηση μέσα στην «καταχνιά» των ημερών, δίνοντας ελπίδα σε όλους για το μέλλον.

Ένα Καλυμνάκι, ο Νικόλας Μανιάς, διαπρέπει στο ποδόσφαιρο στην μακρινή Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Ντάργουιν, ενώ ετοιμάζεται να «ανοίξει τα φτερά του» για την Ευρώπη, καθώς η φήμη και η αξία του έχουν πλέον καταξιωθεί, έχοντας κάνει τα πρώτα και σημαντικά του βήματα στον Καλυμνιακό, την ομάδα του νησιού που είναι περήφανη για το «μέλος της οικογένειάς της», που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Πριν από δύο χρόνια ο νεαρός παίκτης του Καλυμνιακού, Νικόλας Μανιάς, πήγε στο Ντάργουιν και εκεί αμέσως φάνηκε το ταλέντο του. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Hellenic Darwin και παίζοντας ως στράϊκερ διακρίθηκε με το «χρυσό παπούτσι» (Top scored gorden boot). Ο νεαρός παίχτης του Καλυμνιακού, τώρα ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ισπανία, όπου θα ενταχθεί στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Μπαρτσελόνα (Barcelona Academy) και οι φιλοδοξίες του είναι να παίξει με την Εθνική Ελλάδας.

Βέβαια ο Νικόλας, ταυτόχρονα με την πορεία του στο ποδόσφαιρο, παρακολουθεί και τις σπουδές του και τις οποίες αγωνίζεται να ολοκληρώσει.

Ο «Π.τ.Κ.» εύχεται στον Νικόλα να πετύχει τους στόχους του και να ανεβάσει στα ύψη το όνομα της Καλύμνου και της ομάδας του που του έδωσε τα «φτερά» για να πετάξει πολύ ψηλά!

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ