ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Κως τίμησε το Ελληνικό εθνόσημο στο Βελιγράδι!

3
765

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

5οι ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΏΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΊΒΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΏΝ ΑΘΛΗΤΏΝ ΒΕΛΙΓΡΆΔΙ 2020.

Η ΚΩΣ ΤΊΜΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!!

Έπεσε σήμερα το απόγευμα η αυλαία των 5ων Βαλκανικών Αγώνων Κλειστού Στίβου που διεξήχθησαν στο Βελιγράδι 7 και 8 Μαρτίου 2020.

Οι Κωοι αθλητές και η αθλήτρια που συμμετείχαν στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Στίβου, γέμισαν την αποστολή με 11 Χρυσά Μετάλλια και 2 Χάλκινα.

Η Σημαία της Ελληνικής Ομάδας και ο Κορυφαίος Βαλκανιος Αθλητής για το 2019 Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουηλ κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στα 60μ ,200μ ,400μ και στο μήκος

Η Αγγελική Λαμπρογλου κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στα 60μ με εκπληκτική επίδοση, στην σφαίρα, στο ακοντιο και στην σκυτάλη 4×200μ.

Ο Ιμπραήμ Φαναρτζης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφαίρα και το χάλκινο μετάλλιο στο ακοντιο και τον δίσκο.

Ο Ιμπραήμ Φαναρτζης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφαίρα και το χάλκινο μετάλλιο στο ακοντιο και τον δίσκο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σκυτάλη 4×200μ.

Ο Στέργιος Χατζηστεργου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σκυτάλη 4×200μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους και την κυρία.! Για άλλη μια φορά μας κάνατε περήφανους με τις εξαιρετικές εμφανίσεις σας σε Διεθνείς Αγώνες. Είσαστε παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. Σηκώσαμε μαζί αας την Γαλανόλευκη σημαία σε δύσκολους καιρούς για την Πατρίδα μας. Τιμή και δόξα σε εσάς σε όλους εμάς!!

  2. Μπράβο σας ευχαριστούμε για τις τεράστιες νίκες και τα μετάλλια που προσφέρετε στον κλασικό αθλητισμό της Δωδεκανήσου. Άξιοι πρεσβευτές της Ελλάδας μας στα πέρατα του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ