ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020»: Εντυπωσιακή η εορταστική εκδήλωση του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ο Κώος με την Ολυμπιονίκη Βαρβάρα Φίλιου

0
1601

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Εντυπωσιακή ήταν η εορταστική εκδήλωση «ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020» του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ο Κώος με την Ολυμπιονίκη Βαρβάρα Φίλιου το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Κω.

Η Βαρβάρα Φίλιου και το Τμήμα Ρυθμικής του συλλόγου έκαναν μια πολύ όμορφη παρουσίαση που ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους τους παριστάμενους .

Ρεπ. ΒΙΝΤΕΟ και πρόσθετες ΦΩΤΟ: Στέργος Χατζηστέργος

ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΤΡΊΑ : ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2020» . ΤΙΜΏΜΕΝΟ ΠΡΌΣΩΠΟ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗΣ ΒΆΡΒΑΡΑ ΦΙΛΙΟΎ.

Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από γονείς και φίλους των νεαρών αθλητριών της ρυθμικης γυμναστικής του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ και με τιμώμενο πρόσωπο την Ολυμπιονικη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βαρβάρα Φιλιου, πραγματοποιηθηκε με εξαιρετική επιτυχία η εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου «ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2020 »

Εξαιρετική ήταν η παρουσίαση του χορευτικού προγράμματος της Παγκόσμιας Πρωταθλητριας η οποία με την τελειότητα και την αρμονία των κινήσεων της μάγεψε το κοινό που την παρακολουθουσε εκστασιασμενο.

Οι μικρές αθλήτριες ξεσήκωσαν τον κόσμο με την χάρη και την εκπληκτική ικανότητα τους στην εκτέλεση των ασκήσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ