Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ στο Αθλητικό Πολύκεντρο του Δήμου

0
97

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε η σχολή μίνι βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω στο Αθλητικό Πολύκεντρο του Δήμου Κω το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

 

Συμμετείχαν 30 κορίτσια του τμήματος υποδομής του συλλόγου, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους γονείς και φίλους που το παρακολούθησαν την πρόοδό τους στο παιχνίδι του βόλεϊ. Τα παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους, προσπάθησαν πολύ και μας έδειξαν ότι στο μέλλον μπορούμε να έχουμε ελπιδοφόρα αγωνιστικά τμήματα. Για δύο ώρες οι μικρές μας αθλήτριες έκαναν αγώνες μεταξύ τους, έδειξαν αθλητικό πνεύμα και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και φίλους που τις παρακολούθησαν.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ήταν η σειρά του τμήματος υποδομής των αγοριών να αγωνιστούν σε τουρνουά που διοργάνωσε ο σύλλογος προκειμένου να βρουν και τα αγόρια αγωνιστική δραστηριότητα. Οι μικροί μας προσπάθησαν πολύ, έδειξαν μεγάλο πάθος και μας απέδειξαν ότι θα έχουμε συνέχεια και στα αγόρια που διαχρονικά δίνουν στο σύλλογο μεγάλες διακρίσεις τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.

Η σχολή μας θα διακόψει τις δραστηριότητές της για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Σας περιμένουμε πάλι με το νέο έτος από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 όταν και θα επαναλειτουργήσουν όλα τα τμήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, χρόνια πολλά με υγεία.

Το Δ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ