ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ Κω: Στην Κω ο τίτλος και στους παμπαίδες! Προβάδισμα τίτλου στο ανδρικό βόλεϊ

0
120

Άνετη νίκη για τις νεάνιδες στο βόλεϊ!

Τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα των νεανίδων πέτυχαν οι αθλήτριες του Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω, οι οποίες κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ τη Ρόδο στο «Βενετόκλειο».

Τα κορίτσια του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου ήταν καλύτερα και σε 49 αγωνιστικά λεπτά «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη, με την οποία ουσιαστικά εξασφάλισαν την τέταρτη θέση.
Τα σετ: 9-25 (17’), 10-25 (17’), 6-25 (15’)
ΡΟΔΟΣ: Κρόκου, Κακούλη, Γιάννη, Καντή, Βενετοκλή, Αργύρη, Γιακάι, Μυρωνίδου
Α.Ο.ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Μισίρη, Σουτζούμ, Διακογιώργη, Αϊβαλιώτη, Γιαννακού, Ματσούρη, Λάμπρου

Στην Κω ο τίτλος και στους παμπαίδες!

Πρωταθλητής παμπαίδων στο βόλεϊ με συνοπτικές διαδικασίες στέφθηκε ουσιαστικά από το Σάββατο 23 Νοεμβρίου ο Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω, που κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας.

Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου επικράτησε χωρίς δυσκολία στην Κρεμαστή και μετέτρεψε το παιχνίδι στην Κω σε παράσταση για ένα ρόλο. Έτσι, μετά το εφηβικό πρωτάθλημα (απομένει μόνο το τυπικό…) οι Αθλοπαιδιές αναμένεται να  στεφθούν πρωταθλητές και στους παμπαίδες.
Τα σετ: 5-25 (25’), 15-25 (22’), 9-25 (17’)
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Γρηγοριάδης, Ζαφειράκης Γ., Ζαφειράκης Ε., Θύμιος, Κεφάλας, Λουκαΐδης, Μαμαλίγκας, Μπάμπης, Παρασκευάς, Πιτροπάκης, Πχαμ Θ., Πχαμ Τ., Σαμπάνης, Χάνι.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Θανόπουλος, Ιντρισλάρι, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Μαντούκος, Μαραγκός, Σαλτζής, Σπύρου.

Προβάδισμα τίτλου στο ανδρικό βόλεϊ ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών!

Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στο ανδρικό πρωτάθλημα πήρε ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κέρδισε στο τάι-μπρέικ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικα.

Οι Κώοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στα σετ, με την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη να απαντάει και το παιχνίδι να πηγαίνει στο τάι-μπρέικ. Εκεί οι Κώοι είχαν πιο καθαρό μυαλό, σωστές επιθετικές επιλογές και πήραν την πολύτιμη νίκη στην Κρεμαστή κάνοντας το 2 στα 2 στο ανδρικό πρωτάθλημα.
Τα σετ: 18-25 (25’), 25-21 (27’), 18-25 (24’), 25-18 (22’), 10-15 (20’)
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ανθής, Γιακουμάρος, Γρηγοριάδης, Ζαφειράκης, Θύμιος, Κεφάλας, Κουκιάς, Λουκαΐδης, Μαμαλίγκας, Παρασκευάς, Ρουσέττος, Σαμπάνης Δ., Σαμπάνης Ρ., Χάνι.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Δημόπουλος, Θανόπουλος, Ιντρισλάρι, Καμπούρης, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Μαντούκος, Μαραγκός, Περής, Σαλτζής, Σιμάτος, Σπύρου.

Ήττα για τις νεάνιδες από το φαβορί

Το 7 στα 7 έκαναν οι νεανίδες της Τελχινίδας, οι οποίες κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ τον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω και έδειξαν ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Σε επτά αγώνες, η ομάδα του Νίκου Τσιντιμηνά έχει χάσει μόλις δύο σετ και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ πιθανότατα θα παίξει στον ημιτελικό ξανά με την  ομάδα μας.
Τα σετ: 25-16(22’), 25-18 (22’), 25-14 (15’)
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Κουφομανώλη, Καπετάν Γεωργίου, Λαζαρίδου, Μαστόρου, Σουσάρι, Τερζίου, Βάρτζια, Βογιατζή, Γκιάτα, Γκιζέττη, Δημητριάδη, Ζωγράφη, Κακλαμάνου,  Καλιοζή.
ΑΟ.ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αϊβαλιώτη, Γιαννακού, Λάμπρου, Διακογιώργη, Ματσούρη, Μισίρη, Σουτζούμ.

2 στα 2 στη Ρόδο για το ανδρικό βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω

Το 2 στα 2 έκαναν στη Ρόδο οι άνδρες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

Μετά τη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι με τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (3-2), η ομάδα μας με σύνθεση παμπαίδων κέρδισε με 3-0 τον Α.Π.Σ. Φλόγα στο «Βενετόκλειο», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Οι Κώοι δυσκολεύτηκαν αρκετά στα δύο πρώτα σετ και πήραν εύκολα το τρίτο, κάνοντας το 3 στα 3 στο ανδρικό πρωτάθλημα.
Τα σετ: 20-25 (22’), 24-26 (32’), 10-25 (30’)
Α.Π.Σ. ΦΛΟΓΑ: Βούλκα, Γεράκης Σ., Πεζουβάνης, Σπυρίδης Δ., Σπυρίδης Μ., Γεράκης Ν., Ζερβός, Λεντής, Περαντινός, Σπυρίδης Π.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Θανόπουλος, Ιντρισλάρι, Καμπούρης, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Μαντούκος, Μαραγκός, Σιμάτος, Σαλτζής, Σπύρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ