Παίρνουν τίτλο οι έφηβοι του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω στο βόλεϊ!

0
100

Αποστολή εξετελέσθη για τους έφηβους των Αθλοπαιδιών Κω…

Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου κέρδισε με 3-0 σετ και τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας στην Κρεμαστή και έκανε το 2 στα 2 στη Ρόδο, αφού το Σάββατο κέρδισε με 3-0 και τον Ήλιο Ιαλυσού. Με τις δύο αυτές νίκες, οι Αθλοπαιδιές Κω ουσιαστικά εξασφάλισαν τον τίτλο, αφού θα υποδεχθούν τις ροδίτικες ομάδες και βρίσκονται «αγκαλιά» με τον τίτλο.
Τα σετ: 12-25 (17’), 18-25(32’) 18-25 (20’)
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ζαφειράκης Γ., Ζαφειράκης Ε., Θύμιος, Καραθεοδώρου, Κουκιάς, Λουκαΐδης, Μαμαλίγκας, Παρασκευάς, Πιτροπάκης, Πχαμ Θ., Πχαμ Τ., Σαμπάνης, Χάνι, Σαμπάνης.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντρισλάρι, Καμπούρης, Κόπελλος, Μαντούκος, Παπαϊωάννου, Θανόπουλος Καρδούλιας, Κυπριώτης, Μαραγκός, Σαλτζής, Σπύρου.

Ήττες ξανά για τις νεάνιδες στη Ρόδο

Με 2 ήττες από Διαγόρα και Φοίνικα επέστρεψαν οι νεάνιδες από τη Ρόδο, το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις καθώς αρκετά κορίτσια δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.

Το Σάββατο με αντίπαλο το Διαγόρα η ομάδα μας έχασε με 3-0 σετ χωρίς να καταφέρει να είναι ανταγωνιστική στο παιχνίδι. Την Κυριακή με το Φοίνικα στην Κρεμαστή τα κορίτσια έκαναν καλύτερη εμφάνιση και πάλεψαν στο πρώτο σετ ενώ δεν μπόρεσαν να σταθούν ανταγωνιστικά στο δεύτερο. Στο τρίτο προσπάθησαν αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου, με το Φοίνικα να επικρατεί με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-17 (37’), 25-3 (17’), 25-15 (22’)
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Αθανασάκη, Γεράκη, Γιάννη, Κατινά, Κουκιά Δ., Κουκιά Καθ., Κουκιά Καλ., Κουκιά Ρ., Κουτσούκου, Μαμαλίγκα, Μπαλάκη, Συμιακού, Μαντά.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αϊβαλιώτη, Αναστασίου, Γεωργίου, Γιαννάκου, Θανάση, Λάμπρου, Σουτζούμ, Στραβοπόδη.

Εύκολη νίκη για το εφηβικό στο βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω!

Πολύ εύκολη νίκη πέτυχαν οι έφηβοι των Αθλοπαιδιών Κω στην πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος, αφού κέρδισαν με 3-0 σετ στην Ιαλυσό τον Ήλιο.

Οι Κώοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες και πήραν τη νίκη κόντρα στους γηπεδούχους, ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα
Τα σετ: 10-25 (20’), 10-25 (17’), 16-25 (22’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ (Δημήτρης Δοξάκης): Ζανίδης, Λαζαρίδης, Μήλας, Σαλήμ- Ογλού, Τζαβάρας, Μεϊμάρης, Μάλας, Σταμούλης.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Θανόπουλος, Ιντριζλάρι, Καμπούρης, Καρδούλιας, Κόπελλος, Κυπριώτης, Μαντούκος, Μαραγκός, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σπύρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ