ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο | Κάλεσμα σε όλα τα παιδιά να έρθουν στο στάδιο Ανταγόρας

0
223

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ. ΞΕΚΊΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΈΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ . ΚΆΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΆΔΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του θα πάνε στους Αιγαιοπελαγιτικους Αγώνες Στίβου που θα διεξαχθούν στην Μυτιλήνη.

28 -29 Σεπτεμβρίου 2019.

Είναι η τελευταία επίσημη αθλητική διοργάνωση που θα λάβει μέρος ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ.

Ο Καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής του Συλλόγου ο κύριος Δημήτρης Παπαθεοδωρου κάνει κάλεσμα σε όλα τα παιδιά να έρθουν στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ για να γνωρίσουν την αθλητική οικογένεια του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ και να εντρυφησουν στον κόσμο του κλασικού αθλητισμού.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ συμμετέχουν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και κατακτούν μετάλλια και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη των αγωνισματων στα οποία λαμβάνουν μέρος.

Το σημαντικοτερο όμως είναι η εξαίρετη παιδεία, το ήθος και η ευγένεια που χαρακτηρίζει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ