ΑΟ Αθλοπαιδιών – Δραπετσώνα 1-3 σετ (Διακοπή πρωταθλήματος για 21 Ιανουαρίου)

0
208

 

Την Δραπετσώνα φιλοξένησε ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στο βόλεϊ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο.

Οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας προσπάθησαν αρκετά αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι καθώς ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την πιο έτοιμη και πιο έμπειρη ομάδα της Δραπετσώνας. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια η έλλειψη εμπειριών οδηγεί σε λάθος επιλογές στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και τελικά στην απώλεια των σετ. Στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μας έδειξε έλλειψη συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη στην τακτική αντιμετώπιση των επιλογών του αντιπάλου. Το σερβίς της ομάδας μας ήταν καλό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η υποδοχή υστέρησε στα κρίσιμα σημεία των σετ που χάθηκαν.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπή για ένα μήνα περίπου και ξεκινάει πάλι στις 21 Ιανουαρίου όπου ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών καλείται να κάνει μια σειρά πέντε συνεχόμενων αγώνων εκτός έδρας με αρχή την ομάδα του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά:

Κως Κλειστό γυμναστήριο

Κυριακή 18-12-2016 16.00

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ- Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 1-3 (17-25, 18-25, 25-23, 19-25) σε 95’

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΩΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΟΥ, ΚΛΩΝΟΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΔΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΜΑΜΑΛΗΣ, ΜΕΛΛΕΣ,ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΠΕΔΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ., ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΓΙΑΛΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ