ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αύγουστος, χαλάρωση – ξενοιασιά & θαλάσσια σπορ στον… Παράδεισο της Κεφάλου

0
2651

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟ

Αύγουστος για τον περισσότερο κόσμο σημαίνει διακοπές, ξενοιασιά, αφθονος ελεύθερος χρόνος και παραλία.

Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσεις ή να δοκιμάσεις ένα θαλάσσιο σπορ από τα πολλά που είναι πλέον διαθέσιμα στις παραλίες της Πανέμορφης Κω.

Στην παραδεισενια παραλία της ΚΕΦΑΛΟΥ οι επισκέπτες της απολαμβάνουν την χρυσή αμμουδιά της και την κρυστάλλινη θάλασσα. Ένα μαγευτικό τοπίο που μένει ανεξιτηλο στην μνήμη .

Το Paradise beach αποτελεί ένα από τα μεγάλα φυσικά αξιοθέατα της Κω. Φυσικά παραλία χωρίς water sports δεν νοείται. Η οικογένεια του Σωτήρη Χριστοδούλου πιστή στο καθήκον της για την παροχή υπηρεσιών σε θαλάσσια σπορ εδώ και είκοσι πέντε χρόνια ,δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο λάτρη των extreme sports. Πάντα με άψογη συμπεριφορά και φυσικά τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για την πραγματοποιηση θαλασσίων σπορ.

Το προσωπικό της οικογενειακης επιχείρησης άρτια εκπαιδευμένο και έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Έλληνα και αλλοδαπό λάτρη των θαλασσών σπορ. Πρώτος και βασικός Κανόνας «Η Ασφάλεια του επισκέπτη».

Ο Βαγγέλης Χριστοδούλου ο έμπειρος καπετάνιος ,χειριστής των σκαφών της επιχείρησης και τους συνεργάτες του, συνοδεύουν με το άγρυπνο βλέμμα τους , τους ανθρώπους που πραγματοποιουν κάθε φορά το θαλάσσιο σπορ που έχουν επιλέξει,προσφέροντας ανά πάσα στιγμή την βοήθεια τους .Γιατί για αυτούς η Ασφάλεια της ζωής των επισκεπτών είναι το Βασικότερο όλων.

Η Μαρία Χριστοδούλου υπεύθυνη του Paradise water sports τονίζει την σπουδαιότητα της ύπαρξης θαλάσσιων σπορ στις παραλίες της Κω, διότι αποτελούν πόλο έλξης για τους νέους και φυσικά εξαιρετική διαφήμιση του τουριστικού προϊόντος της Κω ως ένας από τους πλέον δημοφιλής προορισμούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ