ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Για αυτό το μαγικό μουσικό ταξίδι

0
286

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για αυτό το μαγικό μουσικό ταξίδι, που μας χάρισε, και μας συνεπήρε η πάντα αέναη Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν, υλικά και ηθικά.

Πάνω από όλα την Διοίκηση, την Διεύθυνση και το προσωπικό της ΜΑΡΙΝΑΣ-ΚΩ, που μας σκλάβωσαν με την προθυμία και την ευγένεια τους ,σε ότι φορτικά τους ζητήσαμε. Τους ανθρώπους του ΔΟ.ΠΑ.Β.Σ και προσωπικά την Κα ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ. Την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, τις επιχειρήσεις που βοήθησαν στην προπώληση,τα τοπικά Μ.Μ.Ε στο σύνολο τους για την προβολή. Κυρίως τους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, που χωρίς την στήριξη τους ,θα ήταν αδύνατο να τα καταφέρουμε. Τους εθελοντές και τους φίλους του συλλόγου που εργάστηκαν να στήσουμε και να οργανώσουμε αυτό το εγχείρημα, σε έναν χώρο που δουλέψαμε πολλές ώρες, ώστε να τον κάνουμε φιλόξενο. Την σπουδαία ΑΛΚΙΣΤΗΣ, τους εξαιρετικούς ανθρώπους και καλλιτέχνες μουσικούς της,και περισσότερα από όλα εσάς έναν ,έναν, που συμμετείχε με την παρουσία του, σε αυτή την καταπληκτική μουσική εμπειρία.

Θα συνεχίσουμε να ποτίζουμε το δέντρο του αθλητισμού και του πολιτισμού του νησιού μας, στον βαθμό που μας αναλογεί και μας προστάζει η φύση μας, ως Γυμναστικός Σύλλογος.

Μπορεί να μην είμαστε οι καλύτεροι, αλλά σε ότι κάνουμε δίνουμε την ψυχή μας, και έτσι…. «είμαστε ακόμα ζωντανοί».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ