ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Back to Back πρωταθλητές το Da Luz – Με απόλυτη επιτυχία το 3on3 Basketball Festival του Φοίβου στην πλ. Ανταγόρα

26
2520

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το 3on3 Basketball Festival που διοργάνωσε η ομάδα του Φοίβου στην πλατεία Ανταγόρα το τριήμερο 26-27-28 Ιουλίου. Back to Back πρωταθλητές στην κατηγορία Best Of το Da Luz (Χρήστου, Κατσούβας, Τσιρπανλής και Χρύσης) και στην κατηγορία 40+ οι Παραλίγο ενώ στην κατηγορία Open οι «νεαροί» Titans κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Η τελευταία ημέρα είχε αρκετές εκπλήξεις αφού μετά τους τελικούς στις μικρές ηλικίες διασκέδασαν τον κόσμο τα κορίτσια της Ηπιόνης με την παρουσία της προπονήτριας του Μάγκυς Μιχαηλίδου, ενώ η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου χόρεψε Zumba με τα παιδιά του Φοίβου.

Την δική τους ξεχωριστή νότα μετά τους ημιτελικούς έδωσαν και JackPot που για μισή περίπου ώρα διασκέδασαν τον κόσμο που παρακολούθησε το τουρνουά. Η βραδιά περιλάμβανε επίσης διαγωνισμούς τριπόντων, καρφωμάτων και ελευθέρων βολών και έκλεισε με τους συναρπαστικούς τελικούς στην κατηγορία Open και Best Of.

Την μουσική επιμέλεια την πρώτη ημέρα είχε αναλάβει ο Μανώλης Στούππος ενώ την δεύτερη και τρίτη μέρα στις μουσικές επιλογές ήταν ο Βασίλης Βερόπουλος. Διαιτητής των αναμετρήσεων ήταν οι Νικολάου, Τρουμούσης και η Αιμιλία Πατμίου.

Τον λόγο κατά την διάρκεια των απονομών πήρε ο πρόεδρος του Φοίβου, Νίκος Μιμερίνης που ευχαρίστησε τον Δήμο Κω, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το υπόλοιπο συμβούλιο του Φοίβου αλλά και όσους ήταν δίπλα στην ομάδα για να καταφέρει να διοργανώσει με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 3on3. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τιμήσει τους ανθρώπους της Ελληνικής ομάδας Διάσωσης που ήταν και τις τρεις ημέρες παρόντες στην διοργάνωση, αλλά και δύο ανθρώπους που τα τελευταίο δύο χρόνια είναι κοντά στον σύλλογο, τον κ. Λαρς Σνίπερ και τον κ. Ρόνι Βερβλόεσεμ.

Το παρών έδωσαν ο Έπαρχος Κω, Γιώργος Χαλκιδιός, ο νέος Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Μανώλης Ζερβός, ο πρόεδρος της Μαρίνας, Σεβαστιανός Μαραγκός και η υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου Κω, Ειρήνη Χατζηχριστοφή.

Αναλυτικά οι νικητές:

UNDER 12: Greek Freaks

UNDER 15:  Κάρντεσινς

UNDER 18 : KΥΡ ΑΛΕΚΟΣ ΤΕΑΜ

ΟPEN:  TITANS

OVER 40: ΠΑΡΑΛΙΓΟ

BEST OF : DA LUZ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ : ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΜΕΡΙΝΗΣ

Πηγή: http://www.giafkasports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποριες: θα μαθουμε ποτε ποιοι υπεγραψαν και αν υπεγραψαν για την δωρεαν παραχωρηση του χωρου σε αθλητικο κερδοσκοπικο σωματείο? Θα μαθουμε ποτε γιατι ενώ η εκδηλωση εγινε σε κεντρικη πλατεια τα γυρω καταστήματα δεν δουλεψαν γιατι το σωματειο εφερε δικη του καντινα με παροχη ρεύματος από δημοτικο ιστό?
    Θα μαθουμε ποτε με ποια κρητηρια το σωματειο αυτό παιρνει χορηγιες από την μαρινα μεγαλύτερες από καποια αλλα? μεχρι και 4 φορες περισσότερα? Αποριες θα μεινουν….οσο για τον Τουρκο μεγα χορηγό ψαχτείτε

    • ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ.ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  2. Μπραβο για την ωραια εκδηλωση,ενα σωματειο παιδι του δημου… μεχρι και υποψηφιο ειχαμε .

    τεσπα,ολοι ξερουμε τι συμβαινει και γνωριζουμε προσωπα και πραγματα. το ευνοικοτερο σωματειο

    • ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ. ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

      • ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ? ΑΙΝΤΕ ΤΣΟΠΑΝΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩς ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ? ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 1700 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΛΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΟΚΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ? ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΚΑΦΕΔΕΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΤΟΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ…ΣΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς.ΒΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

      • Μην τα μπερδευεις φιλε μου.Εκτος αν γραφεις από καπου μακρια.Αν ζεις στη Κω πρεσεχε γιατι εκτίθεσαι.Ολοι ξερουμε τι συμβαινει με τις διαφημισεις της μαρινας τον τουρκο χορηγο,το τουρνουά χωρις αδειες,την παρανομη καντινα,και τις εκατοντάδες θεσεις φορτισης ποδηλατων.

  3. Έφεραν το τουρνουά στην πλατεία για να δουλέψουν τα μαγαζιά λέει. Αλλά η ομάδα του δήμου με τόσες χορηγίες ως ομάδα του.δημου λογίζεται,έφερε δική της καντίνα και της έδωσαν ρεύμα από δημοτικό φωτισμό.
    Ζωάρα!!!!!!!!

    • ΟΥΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ??? ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

      • Μαζι σου ρε μαγκακο ,μονο να παιρνεις τις απαραιτητες αδειες,δεν ειναι κακο.Μαγκια ειναι να κανεις εκδηλωσεις και να ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ αλλα εκει στα χωρια σας μαθατε διαφορετικα.Αλλα δεν φταιτε εσεις ο απερχομενος φταει που εξαγοραζε φθηνες και λιγες υποψηφιοτητες.

    • Ενώ στις συναυλίες που γίνονται στα δημοτικά γήπεδα απο συλλογους και σωματεία εχουν ξεσκιστεί όλοι να πληρώνουν το ρεύμα. Χαχαχαχαχα!!!

  4. Ναι στις εκδηλωσεις ειδικα στις αθλητικες. Με τις νομιμες διαδικασιες ομως,καλο θα ηταν να περνατε μια αδεια απο την κοινοτητα της Κω η της επιτροπη ποιοτητα ζωης.Ουτε απο τον εναν ουτε απο τον αλλο πειρατε,εδω ζουμε και η πολη ειναι μικρη. Οσο για τα κερδοσκοπικα η μη σωματεια μεγαλη κουβεντα ανοιγετε. Καλο θα ηταν το δσ της μαρινας να βαζει φραγκακια απο τους μισθους τους και οχι απο το χρημα των Κωων πολιτων.Και αν το κανει ας το κανει με ισονυμια το ιδιο σε ολους,γιατι ο φοινος να παιρνει τα περισσότερα κανεις δεν θα μαθει, η μηπως εχεις σχεση και η υποψηφιοτητα του προπονητη τους με την δυναμη απαλλαγης? Αλλό αθλητικος χωρος ,ρευμα και εκδηλωσεις και αλλο κοινοχρηστη πλατεια εξυπνακια με την παραλαγη.

    • ΑΠΟΡΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ Ο ΠΑΟΚΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΦΟΙΒΟΣ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΕΣ

      ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…..ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΡΑΝ ΧΩΡΟΥΣ

  5. Τελικα το γήπεδο το αγόρασες μόνος ή στο πήρε ο Δήμος; …..δεν ζεις στο Λας Βεγκας. Έχει ο καιρός γυρίσματα….

    • το γηπεδο πρεπει να επιστρεψει στους Κωους δημότες,Στην μαρινα μας καλυτερα,χορηγιες χορηγιες,ρε δεν ντρεπεστε λιγακι κανετε τους παραγοντες με λεφτα του δημοτη ο ενας για την επανεκλογή του και ο άλλος για την προβολη του.αν θελετε να ειστε προεδροι ο ενας της μαρινας προστατευει το δημοτικο χρημα και ο άλλος βαζει τις οικονομιες του.

  6. χορηγιες στο φοιβο και κλεισαμ μια υποψηφιοτητα,και μετα ολος ο συλλογος στηριζει τον προεδρο-χορηγο με ξενα φταγκα.καταλαβαινετε πως καποιοι εκλεγονται συνεχως.ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και εχεις και τους παραγοντες και μιλανε για κερδοσκοπικα και μη σωματεια.ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.

    • ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΓΗΠΕΔΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ

      • ΝΤΡΟΠΗ κ.ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

  7. για να βαλεις μια ομπρελα σε κοινοχρηστο οι φιλοσοφοι των τεχνικων υπηρεσιων σου ζητανε διαστασεις χρωματα και μηκος βιδων….ναι μηκος βιδων.
    το παραπανω σωματειο χωρις αδεια για χρηση της πλατειας,την εκλεισε διοργανωσε ένα τριημερο τουρνουά,εισεπραξε δημοτικη χορηγια,εστησε καντινα με παροχη ηλεκτρικου ρεύματος από τον δημο,και εισεπρατε εις βαρος των επιχειρήσεων.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ με δημοτικο παραδακι. ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

  8. Καλο θα ηταν ολοι εσεις που ασκειτε κριτικη να γραφατε και το επωνυμο σας, αλλα απο οτι καταλαβα ολοι δειλοι ειστε…

  9. Τέτοιο μενος για τον Φοίβο κ τον πρόεδρο του???Αλλά καταλαβαίνουμε όλοι από πού προέρχεται η ενορχηστρωμένη επίθεση!!!Για να μαθαίνουν όλοι λοιπόν, επειδή ο πρόεδρος του Φοίβου κ.Μιμερινης είπε πολλές αλήθειες για τον καινούργιο συλλογο,αλήθειες που πονάνε,βγηκαν όλοι του Εσπέρου,αφού πήραν τις οδηγίες τους κ βάλουν κατά παντός.Ποναει η αλήθεια τελικά γσπητοι φιλοι!!

  10. Αντί να επικροτουμε τις καλές ενέργειες κ προσπάθειες,καθόμαστε κ κράζουμε τους πάντες!Λίγη ντροπή ,εκκολαπτομενοι παραγοντισκοι των καινούριων σωματιων.Ε ρε σε τι ατοπήματα πέφτετε όταν έχετε λάθος καθοδήγηση….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ