ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι Εκλογές στον ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Το νέο ΔΣ

0
1097

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με την παρουσία αρκετών μελών του Ιπποκράτη πραγματοποιήθηκαν χτες το πρωί στα γραφεία της ομάδας οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Χαρτοφύλης ο οποίος έκανε μια αναδρομή ουσιαστικά των τελευταίων 5 ετών, λέγοντας για το τι κατάφερε η ομάδα τόσο σε επίπεδο ανδρών (συνεχόμενες ανόδους και συμμετοχή στην Α2) όσο και σε επίπεδο ακαδημιών (Η ομάδα αριθμεί 190 παιδιά) ενώ έγινε αναφορά και πω κατάφερε φορολογικά ο σύλλογος να είναι καθαρός και να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.

Τόνισε μάλιστα ότι ο Ιπποκράτης είναι απόλυτα καθαρός οικονομικά και προς τα έξω και πως τα όποια συμβόλαιο έχουν γίνει με παίκτες επιβαρύνουν αποκλειστικά εκείνον και όχι τον σύλλογο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ότι στόχος του Ιπποκράτη είναι να συνεχίσει να παράγει έργο , να βγάζει πρωταθλητές και να φτάνουν να παίξουν μέχρι και την Εθνική (με τελευταίο παράδειγμα την Αθανασοπούλου).

Σε ότι αφορά την αντρική ομάδα είπε ότι εκείνος προσωπικά θέλει να συνεχίσει η ομάδα στην Α2 αλλά σίγουρα χρειάζεται συμπαραστάτες και έτσι έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα για διοικούσες επιτροπές (αντρικού και ακαδημιών) κάτι το οποίο θα αποφασιστεί απ’ τη νέα διοίκηση τις επόμενες ημέρες.

Τον λόγο πήραν και ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Κώστας Χαρίσης που βρέθηκαν στις εκλογές του συλλόγου με τον αρχηγό της ομάδας (ο οποίος θα αποχωρήσει απ’ τον Ιπποκράτη) να αναφέρεται κυρίως στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι ακαδημίες τα τελευταία χρόνια, το πλάνο που είχε θέσει στο μυαλό του όταν ανέλαβε βγάζοντας παράλληλα και μια πικρία για συνεργάτες και ανθρώπους που ήταν δίπλα του αλλά τελικά στράφηκαν απέναντι του.

Ο Κώστας Χαρίσης αναφέρθηκε στα χρόνια στα οποία βρίσκεται στον σύλλογο, και στο διαφημιστικό πλάνο που έτρεξε εκείνος την περσινή περίοδο, λέγοντας ότι θα βοηθήσει την ομάδα (ίσως και αγωνιστικά), εφόσον υπάρχει ένα πλάνο και άνθρωποι που θα στηρίξουν εμπράκτως και τον Χαρτοφύλη για να συνεχίσει η ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Στην συνέχεια μίλησαν και αρκετά μέλη τις γενικής συνέλευσης αναφερόμενοι σε θέματα που υπήρχαν στην προηγούμενη διοίκηση και σε κάποιες εσωτερικές λεπτομέρειες και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου Δ.Σ το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ: Παρβαντώνη Ειρήνη, Κουλάκη Σέβη, Χαρτοφύλης Στέφανος, Λίτσιος Γιώργος, Βαββάς Ζήκος, Χατζηδιαμαντής Νικόλαος, Μιλίκοβιτς Σιμόνα, Καλάβριας Αντρέας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ