Αλέξανδρος Κυριάκης: Ο πρ. Προπονητής του ΦΟΙΒΟΥ εξαπολύει… κεραυνούς κατά των προπονητών της Κω

4
1294
Ο πρώην τεχνικούς του Φοίβου Κω Αλέξανδρος Κυριάκης εξαπολύει μύδρους για τους προπονητές της Κω και μιλάει με σκληρή γλώσσα για.. »ανακυκλώσιμους» και »άσχετους» προπονητές!

Ο πρώην προπονητής του Φοίβου Κω Αλέξανδρος Κυριακής εξαπολύει… κεραυνούς κατά των προπονητών της Κω. Αναλυτικά, όσα έγραψε στο facebook του: »Φίλες και φίλοι της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) κι όχι μόνο, είναι καιρός να μιλήσω ή καλύτερα να γράψω. Τόσα χρόνια το μόνο που κάνω είναι να σκύβω το κεφάλι και να δουλεύω. Να με ενοχλούν πράγματα και καταστάσεις και να μην μιλάω. Ξέρετε υπάρχει στην Κω αυτό που λένε «σεβασμός στα κεκτημένα». Να υπάρχει ένα καθεστώς και μόλις πας να μιλήσεις να πέφτουν από πάνω σου.
Υπάρχουν στο νησί μας οι «ανακυκλώσιμοι» προπονητές…επιτέλους να σταματήσουμε να θεωρούμε ότι είναι οι προπονηταράδες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Σαν αυτούς υπάρχουν πολλοί στον κόσμο. Για μένα είναι ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο και ο λόγος είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει το αντικείμενο. Τους ενδιαφέρει να παίρνουν τα χρήματα από τους συλλόγους και να φαίνονται προς τα έξω ως οι Γ@Μ@Ω προπονητές, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους.
Υπάρχουν στο νησί μας οι «κατά φαντασία» γυμναστές… είναι αυτοί που βλέπουν YouTube, αντιγράφουν ασκήσεις από γυμναστήρια ή από φίλους και με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζονται ως Personal Fitness Instructor κι ότι άλλο μπορούν να βάλουν. Τι λέτε ρε κύριοι??Σοβαρά??? Φυσικά δεν φταίνε οι «Κατά Φαντασία» γυμναστές αλλά τα βόδια που ακολουθούν ή οι σύλλογοι που τους επιλέγουν. Ας βγει κάποιος και να μου αναλύσει τον κύκλο του KREBS.
Υπάρχουν στο νησί μας οι «…έλα μωρέ, μπορώ..» ‘’προπονητές’’. Είναι αυτοί που παρουσιάζονται ως ‘’προπονητές’’ και ως χώρος προέλευσης είναι η οικοδομή, Δημόσιος τομέας, σερβιτόρος κτλ. Δεν έχω κάτι με τα επαγγέλματα. Τα σέβομαι και έχω περάσει….εκτός από το Δημόσιο, αλλά δεν μπορούν να ασχολούνται με αθλητές και κυρίως με παιδιά. Είναι εγκληματίες και ηλίθιοι όσοι επιλέγουν για προπόνηση αυτούς τους άσχετους με το αντικείμενο.
Αφήνω στο τέλος τους χειρότερους κι όχι επειδή είμαστε αλλά επειδή δεν μιλάμε. Δεν καταγγέλλουμε. Πώς όμως να το κάνεις όταν τα βόδια, οι ανακυκλώσιμοι και οι κατά φαντασία είναι περισσότεροι. Πώς να πατήσεις πόδι όταν όλοι είναι απέναντί σου. Αναφέρομαι φυσικά στους συναδέλφους μου, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Τους βλάκες που για 4 χρόνια τρέχαμε από αίθουσα σε αίθουσα, δίναμε εξετάσεις, κάναμε παρουσιάσεις, εργαστηριακά μαθήματα. Τα ξεχάσατε???? Μας έχουν για κάτι πιο κάτω από αυτούς. Γιατί αφήνουμε και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα??? Γιατί δεν έχουμε λόγο??? Γιατί δεν βγαίνουμε μπροστά??? Γιατί δεν έγινε ο σύλλογος γυμναστών???
Από την μεριά μου:
Δεν θεωρώ ότι είμαι ο super Προπονητής αλλά το έχω σπουδάσει και τουλάχιστον ξέρω ένα staggered scr, flair scr κτλ.
Δεν θεωρώ ότι είμαι ο super Γυμναστής αλλά το έχω σπουδάσει και τουλάχιστον ξέρω τον κύκλο της ινσουλίνης, αερόβια και αναερόβια κατώφλια κτλ. !!!
Δεν θεωρώ ότι είμαι ο super Παιδαγωγός αλλά το έχω σπουδάσει και τουλάχιστον κάνω ότι μπορώ για τα παιδιά.
Θεωρώ ότι είμαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και ότι στο εξής δεν πρόκειται να κάτσω να σας κοιτάω…
Για όσους κατά καιρούς έχετε σπιλώσει το όνομα και την ιδιότητα μου το μόνο που έχω να τους απαντήσω:
… είστε μικροί… κι ότι στο εξής ο δικηγόρος μου θα έχει δουλειά
Τέλος, μια συμβουλή για Προέδρους συλλόγων, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων…  Αλλάξτε νοοτροπία και επενδύστε στα σωστά άτομα. Στα άτομα που το έχουν σπουδάσει και τους ενδιαφέρει. Δώστε ευκαιρίες και αλλάξτε τον τρόπο λειτουργίας σας. Κοιτάξτε πλέον την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών!
Δεν μπορώ να μην αναφέρω για το νέο σωματείο καλαθοσφαίρισης!!!
Όταν για τουλάχιστον 8 χρόνια μου λέγατε ότι 2 σύλλογοι, Α.Σ. Φοίβος/ Α.Σ. Ιπποκράτης, δεν μπορούν να υπάρχουν στην πόλη εννοούσατε ότι πρέπει να φτιάξουμε περισσότερους;
Σας είχα πει παλιά…..η ζωή είναι ΡΟΔΑ…γυρίζει!
Όλα τα παραπάνω αφορούν προσωπική άποψη…»

Πηγή: 12sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και εσείς πριν κάποια χρόνια ξεκινήσατε σεμνά και ταπεινά… στην πορεία πιθανόν κάποιοι… να σας έδωσαν λάθος συμβουλές και κατευθύνσεις, μεταξύ άλλων, το να πολιτικοποιηθείτε… και εκεί χάσατε την μπάλα…
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ…

  2. χαλάρωσε που ξέρεις και τον κύκλο του KREBS. Έχεις λάθος προσέγγιση στο θέμα και το κειμενό σου είναι άθλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ