Σοκ: Πατέρας προπονητή ξεψύχησε την ώρα του αγώνα Διαγόρας- Καλαμάτα

0
552

Την τελευταία του πνοή στις κερκίδες άφησε ο πατέρας του προπονητή του Διαγόρα κατά την διάρκεια του ματς με την Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, στο 20′ λεπτό του αγώνα, ο πατέρας του προπονητή του Διαγόρα Πέτρου Ρουτζιέρη, Γιάννης, υπέστη έμφραγμα στην κερκίδα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.

Οι ιατροί που βρίσκονταν στο γήπεδο προσέφεραν σύμφωνα με το tharrosnews.gr τις πρώτες βοήθειες και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον συνεφέρουν.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο ήρθε να τον παραλάβει, ωστόσο ο πατέρας του Πέτρου Ρουτζιέρη δεν κατάφερε να κρατηθεί εν ζωή.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού ο Πέτρος Ρουτζιέρης ενημερώθηκε για τα δυσάρεστα νέα και έφυγε από το γήπεδο για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του.

Το παιχνίδι Καλαμάτα -Διαγόρας έληξε 1-0.

Συλλυπητήριο μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Μ. Γλυνού για την απώλεια του Ι. Ρουτζιέρη

 

Η αιφνίδια απώλεια του Ιωάννη Ρουτζιέρη, πατέρα του προπονητή της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του ΔΙΑΓΟΡΑ Πέτρου Ρουτζιέρη, μας γέμισε θλίψη.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, και ιδιαιτέρως στον γιο του Πέτρο, που περνούν αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Μανώλης Γλυνός

 

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ Συλλυπητήρια

Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. Του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ θέλουν να εκφράσουν την θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Ρουτζιέρη, πατέρα του προπονητή της ομάδας του ΔΙΑΓΟΡΑ .
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Το Δ.Σ  του Αστέρα Μασάρων

εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή του αντρικού τμήματος του Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου Πέτρο Ρουτζιέρη, για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του Ιωάννη .Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ