ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ: Πρωταθλητές Δωδεκανήσου και φέτος οι έφηβοι | Ήττα για τις γυναίκες | Κακό ποδαρικό για κορασίδες

0
95

Πρωταθλητές Δωδεκανήσου και φέτος οι έφηβοι

Τη νίκη που τους έδωσε το πρωτάθλημα εφήβων για το 2019 πέτυχαν οι έφηβοι του συλλόγου μας εναντίον του Φοίνικα την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο.

Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι με σύνθεση ανάγκης καθώς υπήρχαν πολλές απουσίες και αιφνιδιάστηκε στο πρώτο σετ το οποίο και έχασε. Στη συνέχεια οι αθλητές μας προσαρμόστηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση των επόμενων τριών σετ και της νίκης. Μια νίκη που τους δίνει το πρωτάθλημα και την πρόκριση στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Ζ’ Περιφέρειας με αντίπαλο ομάδα από τις Κυκλάδες.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 4-1-2019  12.00  κλειστό γυμναστήριο Κω    Πρωτάθλημα εφήβων

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 3-1 (23-25, 25-13, 25-15, 25-6) σε 96’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΝΤΟΥΚΟΣ,  ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΣΠΥΡΟΥ, ΣΒΟΥΡΕΝΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ.

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (Νίκος Αντωνιάδης) ΑΝΑΝ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΣ, ΑΝΘΗΣ, ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΣ, ΚΟΥΚΙΑΣ, ΣΑΜΠΑΝΗΣ Ν., ΣΑΜΠΑΝΗΣ Ρ.

Δείτε μερικές στιγμές απ’ την αναμέτρηση όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Giafkasports, το οποίο και ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Η βαθμολογία του εφηβικού

Παρακάτω η βαθμολογία του εφηβικού όπως διαμορφώθηκε μετά τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με το Φοίνικα.

 

Εκκρεμεί ο αγώνας του Φοίνικα με την Τελχινίδα που όμως δεν επηρεάζει την βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Bαθμολογία Εφήβων
ενημερώθηκε :
4/1/2019
Ομάδες
Αγ
Βαθμ
Nίκες
Ήττες
σετ +
σετ –
1
Α.Ο. ΑθλοπαιδιώνΚω
4
10
3
1
11
5
2
Τελχινίς
3
5
2
1
7
5
3
Φοίνικας
3
0
0
3
1
9
πίνακας αποτελεσμάτων
ΕΦΗΒΟΙ
Κως
Φοι
Τελ
ΑΟ Αθλοπαιδιών
3-1
3-1
Φοίνικας
0-3
0-3
Τελχινίς
3-2
ΚατηγορίαΕφηβικό

Ήττα και για τις γυναίκες με Φοίνικα

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου οι ομάδες βόλεϊ του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω έκαναν ποδαρικό στα τοπικά πρωταθλήματα με τις γυναίκες του συλλόγου να φιλοξενούν τον Φοίνικα από την Κρεμαστή.

Η ομάδα μας επηρεασμένη από την αποχή των εορτών άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και φάνηκε ανταγωνιστική μόνο στο τρίτο σετ το οποίο και διεκδίκησε ανεπιτυχώς μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 4-1-2019  14.00  κλειστό γυμναστήριο Κω    Πρωτάθλημα γυναικών

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 0-3 (15-25, 11-25, 19-25) σε 76’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΜΙΣΙΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, ΠΑΤΤΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΙΑΚΟΓΙΩΡΓΗ, ΜΥΡΩΝΙΔΗ, ΒΛΑΧΟΚΩΣΤΑ, ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ.

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (Νίκος Αντωνιάδης) ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ, ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΑ, ΚΑΤΙΝΑ, ΦΟΥΚΑ, ΚΟΡΜΠΑ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΘ., ΣΑΪΤΗ, ΚΟΥΚΙΑ Κ., ΜΟΣΚΙΟΥ ΡΕΛΙΚΤΣΗ, ΜΑΝΤΑ.

Κακό ποδαρικό για τις κορασίδες

Το πρωί της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν με αντίπαλο το Φοίνικα στην αυλαία των αγώνων για τη νέα χρονιά.

 

Τα μικρά κορίτσια ξεκίνησαν τον αγώνα πολύ άσχημα και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ βελτιώθηκαν αρκετά μπήκαν μπροστά στο σκορ αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 4-1-2019  10.00  κλειστό γυμναστήριο Κω    Πρωτάθλημα κορασίδων

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 0-3 (10-25, 10-25, 22-25) σε 76’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΜΙΣΙΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, ΔΙΑΚΟΓΙΩΡΓΗ, ΜΥΡΩΝΙΔΗ, ΒΛΑΧΟΚΩΣΤΑ, ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (Νίκος Αντωνιάδης) ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ, ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ, ΚΑΤΙΝΑ, ΦΟΥΚΑ, ΚΟΡΜΠΑ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΘ., ΣΑΪΤΗ, ΚΟΥΚΙΑ Κ., ΜΟΣΚΙΟΥ ΡΕΛΙΚΤΣΗ, ΜΑΝΤΑ.

aoathlopaidionko.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ