3ο Xριστουγεννιάτικο τουρνουά καλαθοσφαίρισης | Ευχαριστήριο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

0
60

Την Δευτέρα 17-12-2018 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 3ο  χριστουγεννιάτικο τουρνουά καλαθοσφαίρισης  για αγόρια και κορίτσια 6-13 ετών. Το τουρνουά διήρκησε 4 ημέρες και δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστική εμπλοκή στα τοπικά πρωταθλήματα να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες, να εκφραστούν και να διασκεδάσουν μέσα από το μπάσκετ, αλλά και στους γονείς να καμαρώσουν τους μικρούς αθλητές, γεμίζοντας καθημερινά το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Κω δημιουργώντας πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Ο αριθμός των παιδιών που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ξεπέρασε κάθε προσδοκία φτάνοντας τις 450 συμμετοχές, κάνοντας όλους εμάς στον Α.Σ. ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ να ανυπομονούμε για την επόμενή μας διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες για την άρτια συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στο μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ την Τ.Ε. Δωδεκανήσου που μας βοήθησαν πολύ με την τροποποίηση του αγωνιστικού προγράμματος του τετραημέρου καθώς και όλες τις ομάδες που προτίμησαν να αναβάλουν τα παιχνίδια τους ώστε να φιλοξενηθούν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες στις ώρες του κλειστού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και τον πρόεδρο κ. Ζερβό Εμμανουήλ καθώς και τον υπεύθυνο αθλητισμού κ. Σταματάκη Αθανάσιο, την διεύθυνση του κλειστού γυμναστηρίου και συγκεκριμένα τον κ. Καπερώνη Ιωάννη καθώς και το προσωπικό που εργάστηκε ώστε να κρατηθούν οι χώροι καθαροί, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω, το Γενικό Νοσοκομείο Κώ και τον διοικητή κ Γεωργαντή Νεκτάριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βασικό χορηγό του τουρνουά τα ντόνατς ΝΑΝΟΥ, όπως επίσης και στους σταθερούς χορηγούς της ακαδημίας μας, την ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ, την KOS CLEAN και την GLOBAL SYSTEM.

Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε σε επόμενη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΛΗΣ

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ