Μάρθα Νυστάζου – Μανώλης Πισσάρης: 3η & 5η θέση στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing!!

0
806

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Kick Boxing της WAKO

Η Μάρθα Νυστάζου

3η στην Ευρώπη

Ο Μανώλης Πισσάρης 5ος στην Ευρώπη

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing της WAKO, που διεξήχθη στη Σλοβακία 13-21/10, πήραν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου «Μαχητές της Κω». Ο Μανώλης Πισσάρης, ο Γιάννης Χαραπάς, ο Μιχάλης Μάγκος και η Μάρθα Νυστάζου, ήταν οι Κώοι αθλητές που αγωνίστηκαν με την Εθνική μας ομάδα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις διεθνώς στο χώρο των μαχητικών σπορ, από πλευράς συμμετοχών και επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης Πισσάρης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία του, αφού σε έναν δύσκολο αγώνα με τον πρωταθλητή Σλοβακίας, δεν κατάφερε να νικήσει, χάνοντας έτσι μια θέση στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής από την Κω είναι φοιτητής, με αποτέλεσμα να μην διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας, για ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα. Το γεγονός αυτό και μόνο, δείχνει πόσο μεγάλη επιτυχία θεωρείται η θέση που κατέκτησε.

Οι άλλοι δυο πρωταθλητές μας Γιάννης Χαραπάς και Μιχάλης Μάγκος δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στα μετάλλια, καθαρά λόγω απειρίας.

Για την πρωταθλήτρια Μάρθα Νυστάζου, το μετάλλιο στο στήθος της είναι η απόδειξη ότι το μέλλον της στο άθλημα είναι η κατάκτηση της κορυφής. Η πορεία της αθλήτριας μας είναι ανοδική, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις επιτυχίες της. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κερδίσει μια θέση στο βάθρο, στο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Είμαστε περήφανοι που οι κόποι τους ανταμείβονται.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική ομάδα της ΠΟΚ, με την οποία συμμετείχαν οι αθλητές της Κω, είναι η μοναδική αναγνωρισμένη ομοσπονδία στο Άθλημα από την Πολιτεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ