Μονόλιθος Mountain Run 10χιλ. Οι Κώοι Δρομείς….έκαναν και εδώ αισθητή τη παρουσία τους!!! 1ος ο Μανώλης Τσίκνης | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2
2053

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (από τους αθλητές μας και από τη διαδρομή, καθώς και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μονόλιθος Mountain Run 10χιλ.
Οι Κώοι Δρομείς….έκαναν και εδώ αισθητή την παρουσία τους σε ένα δύσκολο αγώνα δρόμου με απότομη ανάβαση και επίπονο κατέβασμα, παρόλα αυτά οι αθλητές μας έκαναν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Μαραθωνοδρόμων από Κω:

Τσίκνης Εμμανουήλ 1ος
Νικολάου Κωνσταντίνος 5ος
Αγγελακόπουλος Ιωάννης 6ος
Καματερός Αθανάσιος 25ος
Διακαναστάσης Αντώνης 24ος
Λαμπρόγλου Μιχάλης 27ος
Βαφάκης Ιωάννης 40ος

Συμμετείχαν συνολικός 90 αθλητές.
Ο αγώνας ήταν ορεινός με μια δύσκολη ανηφορική διαδρομή μέχρι και το 3 χιλ. Μέσα σε δάσος με αρκετές δυσκολίες απότομες κατηφόρες και αρκετά κακοτράχαλο έδαφος.

2nd Mountain Race Monolithos μέσα από την action camera του Michael Vitzileos!Music: Méron – Somebody Like Me (Original Mix)

Geplaatst door Annie Eleftheriou op maandag 12 februari 2018

Geplaatst door Giannis Aggelakopoulos op zondag 11 februari 2018

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά! Ιδιαίτερα ενθαρρυντική η συμμετοχή στελεχών του Στρατού Ξηράς (Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα), που επιτέλους δείχνουν ότι υπάρχουν και στελέχη που η έννοια τους δεν είναι να τρώνε μπαγκέντες, κρουασάν και να έχουν κοιλίτσα!

  2. Η Κως είναι το ιδανικό νησί για δημιουργία και καθιέρωση Διεθνούς Κύρους Τριάθλου με Ορεινό δρόμο αντοχής,Ορεινό ποδήλατο και κολύμβηση Κως- Ψέριμος ή Καρδάμαινα -Νίσυρος.Θέλει λίγο τόλμη να γίνει η αρχή και μετά όλα θα πάνε καλά και ακόμη καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ