ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η βασιλόπιτα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με Α. Μανίκα-Σ. Αποσπόρη-Γ. Βαλαώρα| Συνεργασία με ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ για ακαδημίες

1
1802

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ζεστή, ευχάριστη-αθλητική ατμόσφαιρα στην ταβέρνα ΟΝΕΙΡΟ στο Τιγκάκι πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ασφενδιού παλαιών τριών μεγάλων ποδοσφαιριστών της Α’ Εθνικής: του Αντώνη Μανίκα εκ μέρους της ΠΑΕ Πανιώνιος, του Υπεύθυνου των ακαδημιών του Πανιωνίου Στέλιου Αποσπόρη και του δικού μας πια τα τελευταία χρόνια, Γιάννη Βαλαώρα, παλιάς δόξας του ελληνικού ποδοσφαίρου (και διεθνής ποδοσφαιριστής) από τη Λάρισα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ο π. Ιωάννης Κουτάντος. Εκ μέρους της Αναγέννησης ο Πρόεδρος Γιώργος Ξενικός καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και ανακοίνωσε στους γονείς και όλους τους παριστάμενους την έναρξη συνεργασίας με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην επιδίωξη «να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας».

Ο Υπεύθυνος ακαδημιών του Πανιωνίου Στέλιος Αποσπόρης αφού έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά τόνισε ότι η αποψινή εικόνα συνύπαρξης παιδιών, γονέων και διοίκησης του συλλόγου ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. «Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Πανιώνιος είναι το πιο ιστορικό σωματείο στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης 1890 αλλά στο dna του έχει την ενασχόληση με μικρά παιδιά. Αυτό μας έχει κάνει να επιβιώνουμε μέχρι σήμερα ασχολούμενοι με πολλά αθλήματα αλλά κυρίως με το ποδόσφαιρο μέσω των ακαδημιών μας. Γιατί πιστεύουμε ότι τα παιδιά σας και παιδιά μας στον αγωνιστικό χώρο είναι το μέλλον της χώρας μας αλλά και αυτά που θέλουμε να δούμε και να καμαρώσουμε. Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για την τιμή και την πρόσκληση. Σίγουρα η συνεργασία μας θα έχει ένα ευρύτερο αντίκτυπο σε όλη την περιοχή και νομίζω ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία».

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος Ασφενδιού Σ. Μαλιλής, η Δημ. σύμβουλος Π. Κιαπόκα, μέλη και φίλοι της ομάδας, παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές και φυσικά πολλοί γονείς και παιδιά των ακαδημιών.

Τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν το φλουρί ήταν οι μικροί φιλοι της ομάδας: Βαλαντούλα, Θανάσης και Δημήτρης (φωτό)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ