Άλλη μια σημαντική συμμετοχή και επιτυχία Κώων Μαραθωνοδρόμων στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης! (Pics)

0
1799

 

Άλλη ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για τον χρόνο που φεύγει αποτελεί η συμμετοχή και επιτυχία Κώων Μαραθωνοδρόμων (για άλλη μια χρονιά) σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς μαραθωνίους παγκοσμίως, τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης που διεξήχθη στις αρχές του περασμένου μήνα με την συμμετοχή συνολικά 7 Μαραθωνοδρόμων.

Πρόκειται για τους: Νίκο Γκαναβούρα, Ιούλιο Καλαποδά, Agata Macherska, Κώστα Παμπό, Λόρενς Πέμπερτον, Νεκτάριο Τσέλιο και Δημήτρη Χατζηδημήτρη.

Όλοι οι Κώοι δρομείς είχαν πάρα πολύ καλές επιδόσεις και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χρόνος που έφερε ο Νίκος Γκαναβούρας  03:26:49 (σύμφωνα με τα αποτελέσματα που πήραμε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και φαίνονται αναλυτικά στις φωτό) συγκαταλέγεται στους καλύτερους χρόνους Ελλήνων δρομέων στον κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά γεγονότα μαραθωνίου σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 50.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Η διαδρομή αρχίζει την Verrazano Bridge και συνεχίζεται μέσα από τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης City-Staten Island, Μπρούκλιν, Κουίνς, Μπρονξ και Μανχάταν στον τερματισμό στο Central Park.

Κατά μήκος της διαδρομής χιλιάδες θεατές επευφημούσαν και χειροκροτούσαν τους Μαραθωνοδρόμους με αφίσες και σημαίες.

Ο μαραθώνιος αυτός προσφέρει μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία και μαγικές στιγμές σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ