Δρομέας 119 ετών! Ακόμη τρέχει σε αγώνες – Τα μυστικά του[βίντεο]

0
676

Είναι 119 ετών και ακόμα τρέχει σε αγώνες δρόμου. Πίνει αγελαδινό γάλα, τρώει λαχανικά και φρούτα, δεν καπνίζει και αποφεύγει κάθε τηγανιτό, τα βούτυρα και τη ζάχαρη. 

Ο Dharampal Singh κατάγεται από ένα μικρό χωριό στο Uttar Pradesh της Ινδίας που ονομάζεται Gudha. Σύμφωνα με όσα λέει, αλλά και τέσσερα περίπου επίσημα έγγραφα που διαθέτει, είναι 119 ετών, αφού γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1897.

Η διατήρηση καλής υγείας σε αυτή την ηλικία είναι αποτέλεσμα προσεκτικής διατροφής, με αγελαδινό γάλα, λαχανικά και φρούτα. Η αποχή από το αλκοόλ, τον καπνό, το βούτυρο, τα τηγανισμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη, όπως λέει ο ίδιος, τον βοήθησε να είναι καλά στην υγεία του και σωματικά δυνατός.

Σύμφωνα με τη wikipedia, μέχρι σήμερα χει κερδίσει περισσότερα από 20 μετάλλια σε διάφορες εθνικές και διεθνείς συναντήσεις στην ηλικιακή του κατηγορία, συμπεριλαμβανομένου ενός χρυσού στα πρωταθλήματα της Μαλαισίας το 2014.

φωτογραφία: wikipedia 

Είναι τόσο σπάνια περίπτωση που η ομάδα της MEL Films ταξίδεψε στην  Ινδία για να συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο-φαινόμενο και να αποκωδικοποιήσει τα αρχαία μυστικά της μακροζωίας του Dharam βλέποντάς τον να τρέχει στον Μαραθώνιο Hindustan.

.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ