Επιστροφή στις Νίκες: Ιπποκράτης Casa Cook Hotel – Α.Ο Τρίτων 83-64! (Pics-Vid)

0
1047
 ΦΩΤΟ Χαρίκλεια Χριστοφή

»Ξέσπασε» ο Ιπποκράτης!

Με τον Φάνη Κουμπούρα να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ, ο Ιπποκράτης επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, κερδίζοντας εύκολα τον μέχρι πρότινος αήττητο Τρίτωνα με 83-64, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής. Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ ήταν πραγματικά εκπληκτικός, έχοντας πολλές βοήθειες από τους Χαρίση και Τρύπα, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε ο νεαρός Πέτρος Καραθωμάς, που αγωνίστηκε περίπου 20 λεπτά. Οι δύο συνεχόμενες ήττες ενόχλησαν τους παίκτες του Χάρη Κουλουριώτη, οι οποίοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Ο Ιπποκράτης πετούσε «φλόγες» και δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα στον Τρίτωνα να πιστέψει ότι θα μπορούσε να φύγει νικητής από την Κω. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 14-0(!), κάνοντας ότι θέλουν στο παρκέ και παίζοντας παθιασμένο από το τζάμπολ του αγώνα. Ο Καραδολάμης με τρίποντο μείωσε σε 14-3 για τον Τρίτωνα περίπου στα μέσα της πρώτης περιόδου, αλλά ήταν φανερό ότι το παιχνίδι πήρε το δρόμο του, με το α’ δεκάλεπτο να τελειώνει με +11 (25-14).
Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 41-31, ενώ με τρίποντο buzzer beater στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Κουμπούρα έκανε το 45-32. Στο β’ ημίχρονο, ο Τρίτωνας ισορρόπησε το παιχνίδι στο γ’ δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ο Ιπποκράτης πάτησε γκάζι και έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 19 πόντους (74-55 στο 34’) με τον Τρύπα να δίνει πολλές λύσεις και να σιγοντάρει τον Κουμπούρα. Η νίκη ήρθε εύκολα για τον Ιπποκράτη Κω, μετά από πολύ καλό μπάσκετ… Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρίτωνας έχασε με διάστρεμμα τους Γκαβανόπουλο (στο γ’ δεκάλεπτο) και Καραδολάμη (στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου), ωστόσο ο Ιπποκράτης έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ καλύτερος στο σημερινό παιχνίδι.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 25-14, 45-31(ημ.), 65-52, 83-64
Διαιτητές: Λιότσιος- Μαντήλας
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κουλουριώτης): Καραθωμάς 2, Κουμπούρας 30(3), Τρύπας 12(3), Ονάσογλου 5(1), Σκούφης 3(1), Ασημακόπουλος 9(2), Λεκάκης 2, Χαρίσης 15(1), Τσακαλέρης 5, Γερογιάννης, Καταβαίνης.
Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ (Μιχελάκος): Ευστρατίου 9(2), Κούτουλας 4, Φράγκος, Καλατζής, Κοντίνος, Ντιπ 17(3), Θυμνιός 4, Καραδολάμης 6(1), Ντορμπάρης, Γκαβανόπουλος 5(1), Κουκουνιάς 2, Τασόπουλος 17.

Ρεπ. https://www.12sports.gr/News_Teams.php?team=310&s=2

Πηγή: http://www.giafkasports.gr/local/basket/item/54928-live-streaming-ippokraths-casa-cook-hotel-ao-tritwn
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ CASA KOOK, ευχαριστούμε θερμά όλους τους φιλάθλους που για μια ακόμη φορά γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας έξτρα δύναμη και ενέργεια στην ομάδα μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαστε σίγουροι πως με όλους εσάς στο πλευρό μας τίποτα δεν είναι ανέφικτο και δικαιολογημένα μπορούμε να κάνουμε όνειρα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ