Απίστευτη αποκάλυψη του SDNA που γεννά αμείλικτα ερωτηματικά: Ο ταξίαρχος Πειραιά-πρωταγωνιστής σε σκανδαλώδεις ιστορίες του Καραϊσκάκη-ανέλαβε την ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού!
Στην αρχή ήταν ο αντιστράτηγος Γιάννης Τσιρώνης, υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης του αλήστου μνήμης ντέρμπι της Ριζούπολης, που ανέλαβε λίγο καιρό μετά υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Εν συνεχεία ήταν ο υποδιευθυντής της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Κώστας Παναγόπουλος, επίσης στα μέτρα τάξης της Ριζούπολης, ο οποίος ακούγεται στο «πόρισμα Κορέα» να μιλάει με τον Γιάννη Βρέντζο. Λίγο καιρό μετά αναλάμβανε και αυτός υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην θέση αυτή παρέμενε μέχρι πρότινος.
Και τώρα έχουμε τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και πρώην διευθυντή Αμέσου Δράσεως Αττικής, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Φώσκολο, ο οποίος φέρεται να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Παναγόπουλο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο κ. Φώσκολος είναι πλέον υπεύθυνος ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Ολυμπιακού!
Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και απαιτούν συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Πώς είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο πράγμα με τους πρώην αξιωματικούς της αστυνομίας;
Για τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Φώσκολο δε, τα ερωτήματα δεν είναι απλώς αμείλικτα, αλλά η πρόσληψή του στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ´ επέκταση στον Ολυμπιακό, προκαλεί επιπλέον ψιθύρους λόγω της θέσης που κατείχε από τις αρχές του 2016 ως διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά…
Ο ΣΚΑΪ και οι κάμερες με Πλατανιά!
Στο διάστημα που θήτευσε διευθυντής στον Πειραιά, συνέβησαν αρκετά περιστατικά…
Πρώτα απ’ όλα το φιάσκο της επιχείρησης σύλληψης του Κυριάκου Θωμαΐδη μέσα στον ΣΚΑΪ, και την εντολή που φέρεται να έδωσε ο κ. Φώσκολος στον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Γιώργο Λαζάρου για το «ντου» στο κανάλι του Φαλήρου.
Τότε, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Τσουβαλάς φερόταν έτοιμος να ξηλώσει τους επικεφαλής της επιχείρησης και Φώσκολος-Λαζάρου βρέθηκαν σε δυσμένεια, καθώς από τα κεντρικά της ελληνικής αστυνομίας δεν γνώριζαν καν για την επιχείρηση! Εξάλλου, ποιος ξεχνάει το εκπληκτικό περιστατικό, που όταν η εισαγγελέας μπήκε στον ΣΚΑΪ μαζί με την αστυνομία, παρών στο χώρο ήταν και ο προσωπικός φρουρός του Βαγγέλη Μαρινάκη, που συμπτωματικά… είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά;
Υπάρχει φυσικά και η υπόθεση του ξυλοδαρμού των παικτών του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», που η εισαγγελέας Πειραιά είχε ζητήσει προκαταρκτική έρευνα και καταθέσεις από ποδοσφαιριστές, αλλά για έναν μυστήριο λόγο το έγγραφο διαβιβάστηκε στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ… 18 ημέρες αργότερα!
Υλικό από τις κάμερες σε εκείνο τον αγώνα, δεν υπάρχει. Ούτε από τις επιθέσεις στον παρατηρητή Λασκαράκη και στον διαιτητή Παπαπέτρου στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Το υλικό διεγράφη, απλά στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε ότι ο Αθλητικός Νόμος αναφέρει ρητά πως το υλικό είναι κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και πως η αστυνομία είναι αυτή που θα πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις για την καταστροφή του!
Το είχε παραδεχτεί τότε δημοσίως και ο Κώστας Καραπαπάς: «Για να τελειώνουμε: Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του αγώνα και οι κάμερές του ελέγχονται απολύτως από την Αστυνομία που έχει όλο το υλικό! Ότι προβλέπει ο αθλητικός νόμος και οι βουλές της ΓΓΑ να καταγράφεται σαν υλικό καταγράφεται από τις κάμερες που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ η Ελληνική Αστυνομία».
Εμείς επαναλαμβάνουμε: Ο έλεγχος ανήκει στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο υπάγονται οι εγκαταστάσεις!
Τι να υποθέσει, λοιπόν, κανείς μετά την πρόσληψη του κυρίου Φώσκολου στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ επέκταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω;
Κινήσεις που έχουν ήδη προκαλέσει έναν μικρό σάλο στις τάξεις του Σώματος και δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πλέον πολύ σοβαρά για να αγνοούνται και να περνούν απαρατήρητα…
Δεν είναι μυστικό ότι οι απόστρατοι αξιωματικοί εξακολουθούν και μετά το τέλος της καριέρας τους, να γνωρίζουν και φυσικά να μπορούν να επηρεάζουν συναδέλφους τους που παραμένουν σε καίρια πόστα του Σώματος και πιθανόν να είχαν και κοινή προϋπηρεσία.
Δεν είναι παράνομο να προσληφθεί ένας απόστρατος Ταξίαρχος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι όμως ηθικό όταν υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο και σκοτεινό παρελθόν; Σε ποια Σώματα Ασφαλείας και ποια Δικαιοσύνη να πιστέψει ο Έλληνας πολίτης όταν βλέπει κατ´ επανάληψη το ίδιο έργο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές;
Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως…
[…] Το διαβάσαμε εδώ:AegeaNews Διαβάστε περισσότερα… (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]