ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ στην πόλη Φετιγιέ (Pics-Vid)

0
522

 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας μας ενόψει των υποχρεώσεων μας στην Β΄ Εθνική, η ομάδα μας έλαβε μέρος σε τουρνουά  στην Τουρκία που διοργανώθηκε στην πόλη Φετίγιε από τον δήμο και την ομάδα της πόλης. Συμμετείχαν η ομάδα της Μούγκλα και η ομάδα της Αττάλεια. Και οι τρεις ομάδες αγωνίζονται στην Β΄ εθνική κατηγορία της Τουρκίας.

Η ομάδα μας κέρδισε και τα τρία παιχνίδια που έδωσε και έδειξε ότι βρίσκετε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Όσον  αφορά το τουρνουά ως διοργάνωση για ακόμα μια φορά εντυπωσιαστήκαμε ως αποστολή από τις εγκαταστάσεις την ποιότητα των υποδομών και την άψογη φιλοξενία από τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας, αλλά και τους υπευθύνους του δήμου της Φετίγιε.

Εκτός από όλους τους συντελεστές του τουρνουά, τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  Επαρχο της Κω κ. ΧΑΛΚΙΔΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ο οποίος και φέτος συνόδευσε την αποστολή της ομάδας μας σε τουρνουά στην Τουρκία, αλλά και τον κ. ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΧΑΣΑΝ για την πολύτιμη συνεισφορά του στην επίτευξη της συμμετοχής μας στο τουρνουά, αλλά και την αδιάκοπη παρουσία του δίπλα στην ομάδα κατά την διάρκεια του τριημέρου. Επίσης ευχαριστούμε την ναυτιλιακή εταιρεία  ΛΑΟΥΜΖΗ sun cruises και ιδιαίτερα τον κ. ΛΑΟΥΜΖΗ ΓΙΑΝΝΗ, για την προσφορά του και την βοήθεια του στην μετακίνηση της ομάδας μας από και προς Τουρκία με το NISSOS KOS.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων:

MUGLA ORMANSPOR – ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ CASA COOK  :  72 – 82

FETHIYE BELEDIYE  –  ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ CASA COOK        :  62 – 80

ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ CASA COOK  – KEPEZ BELEDIYE            :  69 –  62

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ