ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 40χρονου & 23χρονου από την Ασφάλεια Κω για ναρκωτικά

3
8205

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στην Κω   

Την 05-06-2017 συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω,
α) 40χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στη κατοχή του μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.
β) 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στην Κω

Την 05-06-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 20χρονη υπήκοος Αλβανίας, γιατί όπως διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τη κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για υπαίθριο εμπόριο στην Κάλυμνο

Την 03 και 04-06-2017 συνελήφθησαν στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 66 και 54 ετών (άνδρας-γυναίκα), γιατί ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Επιπλέον η 54χρονη δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η Ασφάλεια της της Κω μόνο την μαρίδα μαζεύει... Οι μεγάλοι έχουν ΑΣΥΛΙΑ, έτσι πλάκωσαν από την Αθήνα ιδικές δυνάμεις....

      Δεν άλλαξε τίποτα στην ασφάλεια Κω, με το που ήρθαν οι Αθηναίοι ασφαλίτες τους μάζεψαν, τους πήραν τα κινητά και τους έδωσαν ΡΕΠΟ… Δεν ενημέρωσε κανένα στην Κω η ασφάλεια των Αθηνών, ήρθαν με κλούβα ξαφνικά έχοντας πληροφορίες και στοιχεία για το τι γίνεται στην Κω, έκαναν ντου χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας από την ασφάλεια της Κω και έτσι υπήρξε αποτέλεσμα και συλλήψεις επωνύμων και όχι μαρίδας όπως γινόταν χρόνια τώρα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ