Γλυκιά προσφορά για τους νεφροπαθείς της Κω: Ουρά για ένα προφιτερόλ,στο ζαχαροπλαστείο «Μous»

6
20058
Μια συγκινητική κίνηση αλληλεγγύης έλαβε χώρα σήμερα στην Κω, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού. Το ζαχαροπλαστείο «Mous» άνοιξε τις πόρτες του για να στηρίξει το Σύλλογο Νεφροπαθών Κω και το τμήμα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού.
Με την αγορά ενός λαχταριστού προφιτερόλ, το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την αγορά ενός απαραίτητου μηχανήματος για το τμήμα αιμοκάθαρσης, προσφέροντας μια ανάσα ζωής στους νεφροπαθείς της περιοχής.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, με ουρές να σχηματίζονται από νωρίς το πρωί. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να απολαύσουν το φρεσκοφτιαγμένο προφιτερόλ και να στηρίξουν την προσπάθεια.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι το προφιτερόλ παρασκευάζεται φρέσκο, επί τόπου, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης, αναδεικνύοντας τη δύναμη της προσφοράς και της κοινής προσπάθειας.
Επισημαίνεται πως η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα 13 Μαρτίου 2025.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ γλυκιά πρωτοβουλία και συγχαρητήρια, καλό θα ήταν να είχε και εναλλακτική με λουκουμάδες για όσους νηστεύουν.

  2. Ένα μεγάλο μπράβο στον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου και την ομάδα του,για την υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς που δυστυχώς «στερεύει»»εύχομαι να είναι καλά,να γλυκαινει τον κόσμο όχι μόνο με τα λαχταριστα και πάντα φρέσκα γλυκά,αλλά και τις καρδιές μας!!Και πάλι μπράβο, μακάρι να το σκεφτούν και άλλοι επαγγελματίες να βοηθούν τους συνανθρώπους μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ