ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι νικητές του τουρνουά τάβλι: Μ. Κουκλάκης, Δ. Καπίρης, Δ. Εξαρχόπουλος & Τ. Γκουτσούμπας

0
5214

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Άλλο ένα πρωτάθλημα τάβλι ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης» στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΤΙΝΑ». Στόχος της εκδήλωσης η αγορά ενός φορητού διαθλασίμετρου – αναλυτής όρασης για προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο . Η χρήση του θα γίνεται κυρίως σε σχολεία και πάντα σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω.

Oι νικητές του φετινού πρωταθλήματος Τάβλι 17-18/03/17 είναι οι εξής:

  1. Μανώλης Κουκλάκης – κέρδισε διαμονή για δυο άτομα με 2 διανυκτερεύσεις, στο «HELONA RESORT» με ιδιωτική πισίνα, πλήρη διατροφή και υπηρεσίες spa προσφοράς της οικογένειας Ανδριόπουλου και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ (από τις συμμετοχές). Ο νικητής Μ.Κουκλάκης είχε την ευγενή καλοσύνη επειδή είναι Lion, να δώσει το δώρο της διαμονής σε συμπαίκτη του και το χρηματικό έπαθλο στο ταμείο της λέσχης υπέρ του στόχου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και το ήθος του!

  2. Δημήτρης Καπίρης – κέρδισε διαμονή για 2 άτομα με 2 διανυκτερεύσεις, στο «HELONA RESORT», πλήρη διατροφή προσφορά της οικογένειας Ανδριόπουλου και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ(από τις συμμετοχές).

  3. Δημήτρης Εξαρχόπουλος – κέρδισε διαμονή για 2 άτομα με 2 διανυκτερεύσεις ,στο «HELONA RESORT», πλήρη διατροφή προσφορά της οικογένειας Ανδριόπουλου και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ(από τις συμμετοχές).

  4. Τιμόθεος Γκουτσούμπας– ένα ασημένιο κομπολόι προσφορά των κοσμηματοπωλείων Τζένης Κοντοβερού – Σιφωνιού α) Β.Παύλου 6 & β) Κανάρη42

Για την διεξαγωγή της εκδήλωσης ευχαριστούμε, όλους τους παίκτες για την συμμετοχή τους. Τους χορηγούς που συνέβαλλαν στην επίτευξη του στόχου κι είναι :

Ο όμιλος ξενοδοχείων “BLUE LAGOON τον Νίκο και την Βατούλα Ζαχαριά, το λογιστικό γραφείο της Βαβίθη Γεωργίας και Γιώργο Βουδούρη, το cafe εστιατόριο «Η20» Ν.Πουλιού- Τ.Βασιλείου Πουλιού , «MORE & MORE» Γ. Ασλάνης, COSMOS RENT A CAR Kαναβάκης Μανώλης, «KOYMΠAΣ BAGNO»Mαρία Κούμπα , εστιατόριο «AKΡΟΓΙΑΛΙ» στο Μαστιχάρι του Δ.Τριτσάρη, «ΑRGO» ΨΑΡΟΜΠΑΣ, «PHLIPPE» CROISANTERIE , « ΑRΤΕΜΙΣ ΗEAVEN» Ν.Διακονικολής , cafe «DEPRESSO», «ΕNJOY TRAVEL» Σαπφώ Θεοδωρέλη, EPAL Κώστογλου «LE CAFE» ΕιρήνηΤσαγκαρούλη . Τις αφίσες επιμελήθηκαν με ευγενική χορηγία το «KENTΡO ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ» Μαστρογιώργη-Γερασκλή .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά, για τα δώρα στους νικητές του παιχνιδιού : Την οικογένεια Ανδριόπουλου για την προσφορά Διαμονής για 2 άτομα στο πολυτελή ξενοδοχείο HELONA RESORT με πλήρη διατροφή στους 3 πρώτους νικητές , και για τον τέταρτο νικητή ένα ασημένιο κομπολόι προσφορά των κοσμηματοπωλείων Τζένης Κοντοβερού – Σιφωνιού . Για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος ευχαριστούμε την Ειρήνη και Ντίνα Σβύνου για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου –«ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΗΟΤΕL» που φιλοξενεί εδώ και πολλά χρόνια το πρωτάθλημα και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άριστη εξυπηρέτηση, την Μεταφορική Βελισσαρίου καθώς επίσης και τα μέλη της λέσχης που φρόντισαν με χειροποίητα εδέσματα τον μπουφέ της εκδήλωσης. Τέλος να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ για την προβολή και προώθηση των εκδηλώσεων της λέσχης και τους συμπολίτες μας για τη στήριξη τους.

Να ευχηθούμε και του χρόνου…. !!

Με εκτίμηση

Για τη λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης»

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

L. Μαρία Πολίτου L. Αρετή Φλωροπούλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ