Ασύρτικο κρασί, παλαιωμένο στο βυθό της θάλασσας της Κεφάλου, από το Skevofilax Winery!
Πριν δύο χρόνια το οινοποιείο του κ. Σκευοφύλαξ, βύθισε σε κλωβό, 200 κρασιά στα 30 μέτρα βάθος περίπου.
Στο τέλος του Μάρτη, πραγματοποιήθηκε η ανέλκυση τους, με μία μικρή απώλεια 30 μπουκαλιών, λόγω καιρικών συνθηκών.
Το εγχείρημα σύμφωνα με τον οινοποιό Σάκη Σκευοφύλαξ, θεωρείται επιτυχημένο, η γεύση του κρασιού μοναδική, μιας και η σταθερή θερμοκρασία σε συνδυασμό με την έλλειψη οξυγόνου στο θαλάσσιο βάθος που τοποθετούνται τα μπουκάλια, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ιδανική παλαίωση του κρασιού!
Πηγή: https://www.kostv.gr
Ευγε!!!