Βυθιστείτε στην μπανιέρα κι αφεθείτε στη χαλάρωση!

0
1076

Εσείς, πόσο συχνά γεμίζετε, άραγε, την μπανιέρα σας προκειμένου να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο; Ή μήπως δεν έχετε μπανιέρα; Σε αυτήν την περίπτωση, να ξέρετε ότι οι μπανιέρες αποτελούν το καλύτερο… αγχολυτικό! Είτε ακρυλικές, είτε ατσάλινες, είτε γωνιακές, είτε παραλληλόγραμμες, είτε ελεύθερης τοποθέτησης, οι μπανιέρες προσφέρουν εκτός από λειτουργικότητα και υγιεινή, απίστευτη εμπειρία χαλάρωσης! Στο rellos.gr, θα βρείτε, μεγάλη ποικιλία σε διάφορες διαστάσεις και σε τιμές που προκαλούν… αίσθηση!

 

Γωνιακή μπανιέρα για… κλασική πολυτέλεια!

Η γωνιακή μπανιέρα, ασύμμετρη ή μη, συνιστά μια διαχρονική επιλογή που αποπνέει αέρα πολυτέλειας και… εμπνέει στιγμές χαλάρωσης! Στο rellos.gr μπορείτε να βρείτε γωνιακές μπανιέρες ασύμμετρες ή συμμετρικές, στις διαστάσεις που θέλετε, με την υπογραφή και την εγγύηση ποιότητας των μεγαλύτερων κατασκευαστών ειδών υγιεινής, όπως είναι η Carron ή η Sirene. Επιλέξτε μία από τις κλασικές διαστάσεις 130×130 και 120×120 για τις ακρυλικές γωνιακές μπανιέρες ή προτιμήστε μία από τις ασύμμετρες. Σε όποια κι αν τελικά καταλήξετε, το μπάνιο σας θα αναβαθμιστεί κι εσείς δεν θα το χορταίνετε!

 

Μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης για μπάνιο… όπως το θέλετε!

 

Οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης, έχουν το πλεονέκτημα της ελευθερίας, καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το μπάνιο σας, ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί. Μπορείτε να επιλέξετε στρογγυλή ή οβάλ επιδαπέδια, όπως προτείνουν οι εταιρείες Acrilan και Novellini ή να προτιμήσετε κάποια μπανιέρα με πόδια, που θα βρείτε σε προσφορά, αν σας αρέσει το ρετρό στοιχείο.

 

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση με μπανιέρα… υδρομασάζ!

Στην μπανιέρα δυο-δυο με… Μπανιέρες υδρομασάζ! Αποτελούν την καλύτερη επένδυση χαλάρωσης και θα τις βρείτε σε πολύ προσιτή τιμή!

Επισκεφθείτε σήμερα το rellos.gr, επιλέξτε μπανιέρα με τζακούζι ενός ή 2 ατόμων και χαρείτε το μπάνιο σας όσο ποτέ άλλοτε!

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ