Είσαι σπουδαστής ή επαγγελματίας bartender / barista; Ασχολείσαι με την εστίαση και τον τουρισμό; Αυτό το masterclass είναι για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, των bars και της εστίασης.
Η Anko σε συνεργασία με τη The Sky Spirits παρουσιάζουν τον Brand Ambassador Παναγιώτη Φράγκο σε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας με θέμα το Ρούμι.
Θα μάθετε τα πάντα για το αγαπημένο ποτό όλων μας που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο! Το γλυκό απόσταγμα, το οποίο λατρεύουν οι πειρατές, οι παραθεριστές στα νησιά της Καραϊβικής και σχεδόν όλοι οι άλλοι που έχουν εθισμό στα ποτά Tiki. Σε αυτό το masterclass θα γνωρίσουμε σε βάθος την διαδικασία παρασκευής του και το πως μπορούμε να το αναδείξουμε.
Θεματολογία
Το Ρούμι:
- Πρώτη ύλη
- Επεξεργασία
- Απόσταξη
- Στιλ κατηγορίες
- Παλαίωση
- Φιλτράρισμα
Πρόγραμμα
- Πέμπτη 26/01/2023 17:00 – Ρούμι
- Παρασκευή 27/01/2023 13:00 – Ρούμι, Τζιν και Πικρά εκχυλίσματα
Ο Παναγιώτης Φράγκος δραστηριοποιείται ενεργά στην ελληνική Bartending σκηνή, όπως εισηγητής στην Bar Academy Hellas, και τα τελευταία 9 χρόνια σαν εκπαιδευτής – εκπρόσωπος σε εταιρείες ποτών, στην θέση Brand Ambassador & πλέον συνεργάτης στην εταιρία Sky Spirits στην θέση Spirits Development Consultant.
Δήλωση Συμμετοχής εδώ: https://bit.ly/3R3Efyv
Περισσότερες πληροφορίες:
Anko, Ελευθερίου Βενιζέλου 79, Κως
22420 26900 – [email protected]