49χρονη & 27χρονος κατηγορούμενοι για ηρωίνη στις φυλακές Κω

0
1783

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης στις φυλακές της Κω, ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή, θα λογοδοτήσουν την προσεχή Δευτέρα στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου  στις φυλακές της Κω, δύο γυναίκες ηλικίας 49 ετών από την Κάλυμνο και ένας 27χρονος έγκλειστος συμπατριώτης τους.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 6 Ιανουαρίου 2016 το πρωί οπότε και μετέβη στις φυλακές της Κω η πρώτη 49χρονη προκειμένου να παραδώσει διάφορα πράγματα σε έγκλειστους μεταξύ των οποίων και στον 27χρονο.

Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στα πράγματα που μετέφερε η 49χρονη εντόπισαν μία συσκευασία η οποία περιείχε 2,3 γραμμάρια ηρωίνης και η οποία προορίζονταν για τον 27χρονο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη της 49χρονης και τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας στην οποία περιλαμβάνονταν και ο 27χρονος κρατούμενος.

Από την προανάκριση που έγινε για την υπόθεση προέκυψε σύμφωνα με πληροφορίες, πως τα ναρκωτικά τα είχε δώσει στην συλληφθείσα μία δεύτερη 49χρονη από την Κάλυμνο, η οποία εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο νησί και συνελήφθη.

ΠΗΓΗrodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ