ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Όλο και περισσότεροι άνδρες «μοιράζονται» τις δουλειές τους σπιτιού και βοηθούν στην ανατροφή των παιδιών

11
7329

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πολλά νέα ζευγάρια το έχουν πετύχει.

Και οι δυο σύζυγοι μπορούν να δουλεύουν και να ασχολούνται με τα παιδιά και το σπίτι. Σήμερα, έχουμε την τύχη να λέμε πως σε πολλά ζευγάρια ο άντρας πλέον δεν βοηθάει  απλώς αλλά μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού και στο μεγάλωμα των παιδιών.

Θα βοηθήσει τη γυναίκα, αν δεν προλαβαίνει η ίδια, στο συγύρισμα του χώρου τους, χωρίς προκατάληψη, και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά, όχι μόνο παίζοντας και συζητώντας μαζί τους, αλλά αναλαμβάνοντας και τις δύσκολες ευθύνες και την απαραίτητη φροντίδα που απαιτεί η ανατροφή τους…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Παει, αντιο, τι και ποιος ειναι υπευθυνος και σε τι. Τα τελευταια 50 χρονια αλλαξε ριζικα το κλασικο ορθο οικογενειακο συστημα. Αντιο πατροπαραδοτη οικογενεια, αντιο αλληλοσεβασμος στις υποχρεωσεις εντος της οικογενειας, αντιο σε πολλα που κραταγανε την συνοχη εντος αυτης, καλως ορισατε διαζυγια με την πρωτη ευκαιρια και τωρα μεσω διαδικτυου. Και μην βρεθη καποιος να μου πει για τις ακραιες ορισμενες φορες καταστασεις βιας απο μερια του αφεντη ανδρος, γιατι και σημερα ειναι και χειροτερα. Απλα ξυπνησε αποτομα η γυναικα και το αποτομο ξυπνημα μονο καλο δεν κανει.

  1. Ο άντρας καλό είναι να βοηθάει την γυναίκα αλλά όχι στο σημείο να καταντάει σκλάβος!Βλέπουμε καθημερινά αρκετές περιπτώσεις που οι γυναίκες επιβάλλουν στους άντρες να κάνουν τα πάντα και εκείνες απλά κάνουν την ζωαρα τους!Όλη μέρα καφέδες στα σπίτια και στις καφετέριες, κομμωτήριο και ούτε που νοιάζονται για σπίτι και παιδιά. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας πρέπει να ασχολείται με τον δικό του ρόλο στην οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ