Κως: Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου- Συναυλία με τους Group Parωdy

1
1181

Ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2021 διοργανώνει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου εκδήλωση για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας στις 18:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Group Parωdy σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Επαρχείο Κω.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου το τρενάκι της εταιρείας “All day travel” θα πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς βόλτα για τους μικρούς μας φίλους στο ιστορικό κέντρο της πόλης από τις 10:00 έως τις 14:00. Σημείο εκκίνησης: Ελευθερίου Βενιζέλου(στο ύψος του Ταχυδρομείου)

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαστιχάρι στις 17:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα & την συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων του συλλόγου φιλών μουσικής «Αρίων». Η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Ακροβάτης»

Επίσης το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Κέφαλο στις 19:00 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στις 11:00 στη συμβολή των οδών Βασ. Παύλου με Ιπποκράτους με την συμμετοχή συλλόγων του νησιού.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα με τήρηση κοινωνικών αποστάσεων και χρήση μάσκας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ