Θερινός Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 16/9 – 22/9/2021

0
525

Θερινός Κινηματογράφος Ορφέας

Πρόγραμμα προβολών 16/9 – 22/9/2021

Στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 16/9 έως και την Τετάρτη 22/9 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες.

SHANG-CHI ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ (SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS)

Υπόθεση:  Ο «Shang-Chi και ο Θρύλος τον Δέκα Δαχτυλιδιών» (SHANG -CHI & THE LEGEND OF THE TEN RINGS) είναι μια νέα ταινία υπερηρώων, βασισμένη στον ομώνυμο υπερήρωα της Marvel, Shang-Chi. Είναι η εικοστή πέμπτη ταινία του Marvel Cinematic Universe και η δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Shang-Chi, των «Μάστερ του Κουνγκ-Φου», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή. Τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Διάρκεια: 132’       Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον

Ηθοποιοί: Σίμου Λιου, Οκουαφίνα, Μενγκ’ερ Ζανγκ

Πέμπτη 16/9:   22:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

Παρασκευή 17/9:  20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Σάββατο 18/9 :   21:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 19/9:  23:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Δευτέρα 20/9:   22:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τρίτη 21/9: 20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τετάρτη 22/9:  22:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

 

CRY MACHO

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση:  O Κλιντ Ίστγουντ υποδύεται τον Μάικ Μίλο, ένα παλιό αστέρι του ροντέο και νυν ξεπεσμένο εκτροφέα αλόγων, ο οποίος, το 1979, αναλαμβάνει να φέρει τον γιο του πρώην αφεντικού του από το Μεξικό. Αναγκασμένοι να πάρουν τους παράδρομους στην επιστροφή τους στο Τέξας, οι αταίριαστοι συνοδοιπόροι αντιμετωπίζουν ένα απροσδόκητα απαιτητικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου, ο κουρασμένος εκπαιδευτής αλόγων θα βρει απρόσμενες συνδέσεις και την προσωπική του αίσθηση λύτρωσης.

Διάρκεια:  125’

Είδος: Δράμα, Γουέστερν

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Ηθοποιοί: Κλιντ Ίστγουντ, Εντουάρντο Μινέτ, ΝατάλιαΤρέιβεν

Πέμπτη 16/9:   20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Παρασκευή 17/9:  22:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 19/9:  21:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τρίτη 21/9:  22:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τετάρτη 22/9:  20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(MAN OF GOD)

Υπόθεση: Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Διάρκεια: 109’

Είδος: Δράμα,Βιογραφία   Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς

Ηθοποιοί:  Άρης Σερβετάλης, Χρήστος Λούλης, Μίκι Ρουρκ,Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Αλεξάντερ Πετρόφ, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου

Δευτέρα 20/9:   19:45 ΘΕΡΙΝΟΣ

 

PAW PATROL: Η ΤΑΙΝΙΑ

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ

Υπόθεση:  Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός του Paw Patrol, ο Χάμντινγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς όμως ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μια καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το Paw Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας.

Διάρκεια: 88’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια       Σκηνοθεσία: Καλ Μπρανκερ

Ηθοποιοί(Φωνές) : Γιώργος Μαντάς, Παύλος Χρυσανθίδης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Δημήτρης Ποριώτης.

Σάββατο 18/9 19:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 19/9 19:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ