ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Χαμόγελα αισιοδοξίας ξανά με το άνοιγμα της εστίασης και στην Κω – Παίρνουμε τις ζωές μας πίσω…

10
5007

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Χαμόγελα αισιοδοξίας ξανά με το άνοιγμα της εστίασης και στην Κω – Παίρνουμε τις ζωές μας πίσω…

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χαρά που άνοιξαν οι καφετέριες, χαρά και σε λίγες μέρες ξανά και ξανά και ξανά. Ετοιμαστητε για τα χειρότερα.

  1. Οι εννοια μερικων να τρεξουν στην καφετερια μη χασουν το καφε, ανθρωποι δεν εχουν ψωμι να φανε και αυτοκτονουν και αλλοι να τρεξουν για φαει και καφε λες και τοσο καιρο σπιτια τους δεν τρωνε σαν τα ζωα. Υμαρτον δηλαδη ποιες αποστασεις κρατανε ? σε ποσα μαγαζια ηταν ο ενας πανω στον αλλο . Αρε ελληναρες κεφτεδες καφε φραπε και αγιος ο Θεος

    • ΚΩΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΣ ΠΟΣΕΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΦΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ

  2. Εαν στην κάμερα οι αποστάσεις ειναι ανύπαρκτες και οι μάσκες κατεβασμένες κατω απο τη μύτη ή επίσης ανύπαρκτες , σκεψου τι γίνεται πραγματικα… ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τίποτα δεν τέλειωσε , και να θυμάστε οτι δεν πεθαίνει πάντα ο άλλος!!!

  3. Α ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΜΑΘΕΙΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΝ ΝΟΣΗΣΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΓΕΙΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ RMNA ΤΟΝ ΙΟ. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ LOCK DOWN ΠΑΓΚΩΣΜΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ 30% ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 70% ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΘΑ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΑΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΕΒΑΛΝ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ????? ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΥΦΛΟΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    • Πάλι καλά που είσαι εσύ ο ξύπνιος και ξυπνάς και τους υπόλοιπους. Αποκάλυψες μόλις τώρα το μεγάλο μυστικό που μας κρύβουν και ποιος σε πιάνει.επειδη όμως μιλάς χωρίς να ξέρεις θα σου πω ότι έχω στο άτομα συγγενείς που κόλλησαν τον Ιό. Ο ένας είναι άσχημα . Χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας πριν. Θα κάτσω εγώ να ακούσωτο κάθε ένα που το παίζει επιστήμονας ή θα κοιτάξω να μη πάθουν τα παιδιά μου ότι οι 2 συγγενείς μου που σου είπα? Μάλλον εσύ πρέπει να ξυπνήσεις φίλε μου . Δε λέω ότι δεν υπάρχει εκμετάλλευση απ το όλο θέμα του ιού αλλά μη λέμε κιόλας πως κολλάμε επειδή φοράμε μασκες κι όλα γίνονται στημένα. Μακάρι να μη σου τύχει κάτι τέτοιο για να αλλάξεις γνώμη.

    • …σαν ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ, να δεις πως έχουν τα πράγματα? Πες το ΝΑΙ και θα βρούμε την άκρη. Βέβαια θα μπης ΧΩΡΙΣ μάσκα και θα υπογράψεις ότι ουδεμία ευθύνη θα έχω εγώ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ.

    • ΚΤαρχας τι βρίζεις ρε ζώο;Έτσι μα μιλάς στους γονείς και τα παιδιά σου ηλίθιε;Δεύτερο ποιος και ποιοι τ κάνουν αυτά που λες δεν μας είπες.Γιατί δεν τους ξεσκεπάζεις;Η βλακεία είναι ανίκητη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ