«Ανάσα» για τους επαγγελματίες της εστίασης το άνοιγμα στις 3 Μαΐου

2
1104
«Ανάσα» για τους επαγγελματίες της εστίασης το άνοιγμα στις 3 Μαΐου

πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανάσα το λέτε. Τα 1 2 χιλιάρικα το μήνα που έπαιρναν δε τα λέτε. Ούτε ενοίκιο Ούτε προσωπικό για πληρωμή είχανε . Ενώ ο εργαζόμενος με 534 έπρεπε να τα βγάλει πέρα και τώρα να πάει να δουλέψει με 3 μισά ένσημα τη βδομάδα σε αυτούς που λετε εσείς πως παίρνουν ανάσα που δεν αποδίδουν Ούτε το μισό φπα που πρέπει

  2. Πες τα Χρυσόστομε,, δεν θα μιλήσω τόσο για τις μικρό επιχειρήσεις αλλα οι μεγάλο καρχαρίες κλαίγονται συνεχώς ξέρετε πόσα παίρνουν και καλά λόγω κορονοιου; αστε το καλύτερα το γνωρίζω πολύ καλά…όσο για τους πειναλες ξενοδόχους εκεί να δείτε φράγκο, κλαίγονται σα τις μιξοπαρθενες για να προσλαμβάνουν το μισό προσωπικό να του τρώνε τα σωθικά με ψοροευρω.
    Χωρίς να τηρούν τα υγειονομικα μέτρα ούτε ιδιοκτήτες ούτε υφιστάμενοι.
    Μ’αρεσει κιόλας που μερικοί χαίρονται που θα δουλέψουν κιόλας με τέτοιες συνθήκες αλλα ξέχασα και σ…α να σου δίνουν πρέπει να λες ευχαριστώ.

    Εμ και εμείς πρέπει να ζήσουμε με τα ταμείο ανεργίας που με 2 παιδιά είναι 479,00 που έδωσαν 2 μήνες παραπάνω και κάτι έγινε.
    Οι περισσότεροι δεν περνουμε άλλη οποτε ιουλιο φράγκα ξανά , μέχρι τότε ας τρώνε τα παιδάκια μας και εμείς θα τρώμε ότι περισσεύει και μετά μιλάτε για πανδημία.
    Δολοφόνοι, δολοφόνοι και όσοι πιστεύουν σε όλο αυτό.
    Ευχαριστώ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ