Τρόμος για 17χρονη στην Αγγλία: Ο φορτιστής του κινητού πήρε φωτιά στο κρεβάτι – Έπαθε έγκαυμα στο πρόσωπο

0
1293

Η 17χρονη συμβουλεύει να μην φορτίζουμε τα τηλέφωνα τη νύχτα δίπλα μας – Πώς γλίτωσε τα χειρότερα – Η ανάρτησή της στο Facebook για το περιστατικό

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα έφηβο κορίτσι στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας όταν ο φορτιστής του κινητού της τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες, προκαλώντας της σοβαρό έγκαυμα στο πρόσωπο.

Η 17χρονη Amie Hall είδε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (25/03) να βγαίνουν φλόγες από το πάπλωμά της. «Ήμουν ξαπλωμένη με το κινητό μου», γράφει η κοπέλα που ζει με τους γονείς της.

«Το πάπλωμα του κρεβατιού μου έπιασε φωτιά και έκαψε το πρόσωπό μου. Αυτός δεν είναι καν ένας φτηνός φορτιστής».

Πώς γλίτωσε τα χειρότερα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, η Hall πήδηξε αμέσως από το κρεβάτι και γλίτωσε τα χειρότερα. Παρά την ακαριαία αντίδρασή της όμως, βγήκε από το περιστατικό με ένα σοβαρό έγκαυμα στο μάγουλό της.

«Έτρεξα έξω από το δωμάτιό μου και φώναξα τη μαμά μου, η οποία κατάφερε ευτυχώς να σβήσει τη φωτιά χωρίς να χρειαστεί η Πυροσβεστική», είπε η 17χρονη.

«Μην φορτίζετε τα τηλέφωνα τη νύχτα δίπλα σας»

Η κοπέλα συμβουλεύει τώρα όλο τον κόσμο: «Σας παρακαλώ, μην πηγαίνετε στο κρεβάτι και αφήνετε το κινητό σας να φορτίζει όλη τη νύχτα. Αν κοιμόμουν, αυτό θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο, θα μπορούσε να είχε κάψει όλο το σπίτι, με την οικογένειά μου μέσα».

Δεν είναι σαφές εάν το σύστημα φόρτισης της 17χρονης ή η ελαττωματική καλωδίωση στο σπίτι της οικογένειάς της μπορεί να προκάλεσε τη φωτιά. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ