Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με την ορχήστρα του Αντώνη Λαμπρόγλου – Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Γερασκλή και την Κοντέσα Κρητικού

0
1112

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με την ορχήστρα του Αντώνη Λαμπρόγλου την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ στο KOS TV.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΒΣ και του KOS TV με τίτλο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020 ο Αντώνης Λαμπρόγλου με την ορχήστρα τους παρουσιάζουν μουσική βραδιά την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 11 το βράδυ στη Δημοτική Τηλεόραση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νησιώτικο και λαϊκό γλέντι με τον Νίκο Μάμμη στη λαούτο και στο τραγούδι, τον Σάκη Πιλάτο στο μπάσο, τον Αντώνη Λαμπρόγλου στο βιολί, τον Γιώργο Βορδόχειλα στα πλήκτρα, τον Γιάννη Μαυρουδή στα ντραμς, τον Στέλιο Γερασκλή και τη Βέτα Πλουμή στο τραγούδι.

Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Γερασκλή και την Κοντέσα Κρητικού την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στο KOS TV.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΒΣ και του KOS TV με τίτλο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020 ο Στέλιος Γερασκλής και η Κοντέσα Κρητικού με την ορχήστρα τους παρουσιάζουν μουσική βραδιά την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 9 το βράδυ στη Δημοτική Τηλεόραση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λαϊκά και ελαφρολαικά τραγούδια με παλιές και νέες επιτυχίες με τον Γιάννη Βαρκά στα πλήκτρα και τον Βαλάντη Ελευθερίου κιθάρα και μπουζούκι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ